Ασθένειες Απελπησια

Πόλη
Αθήνα
Απο χτες εχω τρια νεκρα πουλακια 1 φλωρο 1 καρδερινα και αυτη την στιγμη προσπαθω να κρατησω στην ζωη τον μπαμπα απο τα μικρα μου καναρακια.

Λυπαμαι πολυ! Ελπιζω να καταφερεις να τα σωσεις.Απο τι σου ψοφησαν ξερεις;

πω πω κριμα λυπαμαι που τα μικρα απο τι πεθαναν σου ευχομαι να ζησει ο πατερας.

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε ούτε το Κανάρι μου...η καρδερίνα ανακοπή καρδιάς (τρόμαξε ), ο φλώρος από την ζέστη και το Κανάρι έφταιγα εγώ δεν είχε φαΐ για δυο μέρες περίπου και το κοίταξα από κάτω και ήταν νηστικό. Αστα...
εχο μια καναρα καλη (καλη μανα) όποιος την θέλει την χαρίζω.

θα την ηθελα εγω αμα θελεις εχω πολλα καλα αρσενικα χωρις ταιρι ευχαριστω εκ των προτερων φετος εχασα 3 καναρες και εχω αναγκη απο θηλυκα.

τι τα κανεις ρε αρη τα πουλια που μαζευεις;
με τοσα που σου εχουν χαρισει δεν θα σε χωραει το σπιτι σου.
αστην καναρα και δωστου εσυ ενα αρσενικο μια και εχει περισεμμα.
πανω στην στεναχωρια του το λεει δεν το καταλαβενεις.

λυπαμαι πολυ Αλεξη...
απ' οτι τρομαξε ομως η καρδερινα σου και ψοφησε;

Κρίμα και για το καναράκι.. Αλλά, προσωπική μου γνώμη πάντα, αφού έχεις την μαμά καναρίνα να την κρατήσεις και να της χαρίσεις έναν καινούργιο σύντροφο. Μετά από τόσες αναποδιές, μην αλλάξει και περιβάλλον. Νομίζω ότι η πρόταση του φίλου Δημήτρη είναι η καλύτερη (και φυσικά, για να μην έχουμε παρεξηγήσεις, σε καμία περίπτωση αυτό δεν έχει να κάνει με τις γνώσεις του Άρη και την αγάπη/φροντίδα που παρέχει στα κανάρια). του)

κυριε δημητρη το μηνυμα του αλεξη λεει οτι χαριζω καναρα εαν ζητουσε να του χαρισουν μπορει και να του εδινα οπως εκανα και στο παρελθον και θα συνεχισω να κανω(δεν το λεω με εμπαθεια η κακια αλλα με ολο τον σεβασμο που εχω απεναντι σας). Ευχαριστω επισης τον Αλεξη για την χειρονομια του.

τι τα κανεις ρε αρη τα πουλια που μαζευεις;
με τοσα που σου εχουν χαρισει δεν θα σε χωραει το σπιτι σου.
αστην καναρα και δωστου εσυ ενα αρσενικο μια και εχει περισεμμα.
πανω στην στεναχωρια του το λεει δεν το καταλαβενεις.

Σωστος ο παιχτης.

Ρε Αρη δωστου ενα αρσενικο ρε φιλε και θα σου δωσει του χρονου απογονους.:D

Θα συμφωνησω μαζι σου Βαλαντη! Αρη αν μπορεις δωσε εσυ στον Αλεξη καποιον αρσενικο!

Παιδια ευχαριστω για το ενδιαφερον, το απογευμα εδωσα την καναρα στον Αρη πιστευω πως θα την φροντιζει.Αρη εχει δυο γεννες αποτην 1 ηταν ασπορα και απο την δευτερη ειχα 2 στα 3 τα μικρα τα εχο ακομα ειναι 2 μηνων.

αρη ο αλεξης δεν λεει χαριζω αλλα οτι ειμαι απελπισμενος.
οταν ενας ανρθωπος ειναι απελπισμενος κανει πολλα πραγματα γιατι δεν σκευτεται ηρεμα.
και ειναι κριμα να πατας πανω στην απελπησια του αλλου.
θα ηταν ωραιο να ελεγες αλεξη εχω πουλι ελα και παρτο να κανεις την πλακα σου και μην στεναχωριεσαι. (ετσι επρεπε να κανεις )

και δεν ειμαι ο μεγαλιτερος εκτροφεας οπως με αποκαλεσες αλλα ενας απλος χομπιστες σαν ολους μας.
δεν τα εβαλα μαζι σου απλος την αποψη μου ειπα.

Back