Ασθένειες Απελπησια

Αλεξη να εισαι σιγουρος οτι θα την προσεχει.
Τον Αρη τον γνωρισα και εχει τρελλα με τα πουλια.

Παιδια αισθανομαι οτι αδικα την λετε στον Αρη και αισθανεται ασχημα με το δικιο του.

εχο μια καναρα καλη (καλη μανα) όποιος την θέλει την χαρίζω.

Ο Αλεξης προσφερθηκε να χαρισει την καναρα για τους λογους του και ο Αρης ειπε οτι θα την ηθελε.

Θυμηθειτε οτι οταν εγω ειπα οτι θελω να αγορασω ενα αρσενικο καρδερινακι μετα απο 3 λεπτα ο Αρης ειπε οτι αν θελω μπορει να μου χαρισει ενα.
Και μαλιστα ενα απο τα 3 που εχει.

• Like
Αντιδράσεις: lizard
Παιδια αισθανομαι οτι αδικα την λετε στον Αρη και αισθανεται ασχημα με το δικιο του.

Κυριακο κενενας δεν την λεει στον Αρη.

Ο Αρης ξερω πως εχει τρελα με τα πουλια και οτι τα προσεχει παρα πολυ αλλα συμφωνα με την λογικη σκεφτομενος καλυτερα να του εδεινε ενα αρσενικο καναρνι για να βοηθησει τον Αλεξη να κανει μια καινουργια αρχη μιας και οπως λεει τον ψοφησαν τα πουλακια του.
Εξαλου ο Αρης ειπε πως εχει πολλα αρσενικα ξεμπαρκα.
Και ο Αλεξης απο την σειρα του στην αναπαραγωγηκη περιοδο που θα εβγαζε μικρα θα εδινε στον Αρη απογονους του αρσενικου καναρινιου που εδωσε.
Τουλαχιστον αυτη ειναι η γνωμη μου.

Αρη καλωριζικο η καναρα να την προσεχεις.

Αρη ξερω οτι φροντιζεις καλα τα πουλακια σου αλλα εδω δε φερθηκες σωστα...
Στους ανθρωπους που πονανε απο μια απωλεια, προσπαθουμε να δινουμε χαρα κι οχι μια κλωτσια να πανε παρακατω!

βρε παιδια οκ ο αρης θα μπορουσε πραγματι να χαρισει ενα πουλακι στον αλεξη αλλα αποτι ειδαμε δε προσφερθηκε ο ιδιος να παρει το πουλακια παο τα χερια του, αλλα ο ιδιος ο αλεξης εκανε τη προσφορα. Εμενα θα με ενοχλουσε πχ ο ιδιος ο αρης-κ οποιοσδηποτε- να πει τωρα που εχεις μια μονο την θες η να την παρω εγω;
τεσπα απο την αλλη ας σκεφτουμε οτι ο αλεξης πιστευω οτι θα ηξερε γιατι την εδωσε. Καταρχην εχει τα πουλακια απο τη γεννα κ απο την αλλη ας σκεφτουμε κ το αλλο ενδεχομενο.. Οπως ειπε οτι ενα πουλακι του πεθανε λογω ασιτιας ισως λεω εγω, χωρις να θελω να τον θιξω, μπορει να μην προλαβαινε να τα φροντιζει οσο θα ηθελε. Οποτε με συνεση αποφασισε να το χαρισει.
κ τελος θα μπορουσε κ καποιος αλλος να χαρισει εφοσον το ηθελε ενα πουλακι στον αλεξη μη λεμε συνεχεια για τον αρη.
αυτα φιλικα παντα χωρις να θελω να θιξω κανεναν.

επισης τωρα πλεον εχιε σημασια να πουμε στον αρη να προσεχει το πουλακι που πιστευω θα το προσεχει αφου λενε οι παραπανω οτι εχει τρελα ο ιδιος με τα πουλια.

• Like
ρε παιδια τι λυσσαξατε με τον αρη;και μην λετε δεν ταχω με τον αρη απλα τη γνωμη μου λεω γιατι μονο γνωμη δε λετε! Κανονικα του τα χωνετε και με το νομο! Μην κοροιδευομαστε μεταξυ μας!

1ον δεν ειπε ο αρης φερτην μου εμενα! αλλα μονος του ειπε δεν την θελω παρτε την!
2ον τι συμπαρασταση και υποστιριξη. Αφου πηρε την αποφαση να την δωσει αυτος ξερει καλυτερα τους λογους! Ειτε δεν εχει χρονο οπως ειπε και η αννα ειτε δεν μπορει να τη φροντισει οσο θαθελε ειτε οτιδηποτε αλλο, αυτος ξερει καλυτερα!
να πουμε δηλ οχι δεν την παιρνει κανενας κρατα την και ξαναπροσπαθησε με αλλο αρσενικο; Με το ζορι δηλ! Ελεος ρε παιδια!
3ον και οχι μονο ειπε ο αρης να την παρει αλλα να του δωσει ενα αρσενικο σαν ανταλαγή! Αλλα για να δινει τη θυληκια του ο αλεξης τη δινει γιατι δεν μπορει η δε θελει να ασχοληθει αλλο! Απλα ειναι τα πραγματα!
4ον να ελεγε καποιος να την παρει αυτος αντι για τον αρη επειδη εχει αρκετα ο αρης,ΝΑΙ να το δεχτω αυτο και ειναι και ωραιο αλλα οχι να τα χωνουμε επειδη ειπε οτι την θέλει!
5ον με το να λεμε οκ την πηρες να την προσεχεις τουλαχιστον,το μονο που κανουμε ειναι να γεμιζουμε τον αρη εννοχες για την πραξη του, γιατι ολοι ξερουμε αν θα την προσεχει η οχι αρα να λεμε τα αυτονοητα ειναι περιττο πιστευω!

δεν εχω τιποτα με τον αρη παρα μονο μια φορα που τον γνωρισα και αυτα τα γραφω γιατι δεν μπορω να διαβαζω τετοια αδικαιολογητα πραγματα!
αν κανω καπου λαθος πειτε μου!

• Like
Δεν θέλω να μπω στη διαμάχη του ποιός είπε πρώτος παρτην και ποιός φέρτην... Μεταξύ ανθρώπων που αγαπούν τα πουλιά αυτά είναι.. εκ των ουκ άνευ! Και οι δύο πιστευω ότι θα εξασφάλιζαν το καλύτερο για τη ζωή τους!
Αυτό που θα ήθελα να πω στον Αλέξη είναι ότι ο ταυτόχρονος θάνατος των πουλιών (έστω κι αν πιστεύεις ότι ήταν διαφορετικές οι αιτίες) μπορεί να οφείλεται σε μικροβακό παράγοντα ή σε επίθεση ακαρίων που ελλατώνουν δραματικά το ανοσοποιητικό τους σύστημα. Καλό θα ήταν να μη τα ξαναβάλεις στα ίδια κλουβιά με τα αποβιώσαντα.. Ή εάν δεν έχεις άλλη επιλογή τότε πλύνε τα πολύ καλά με χλωριούχο απορρυπαντικό και ξέβγαλέ τα πάρα πολύ καλά. Eγώ να σου πω την μαύρη αλήθεια μετά από τέτοια εξέλιξη που μου έχει τύχει στο παρελθόν έχω χρησιμοποιήσει μετά τη χλωρίνη Detol και μιλάμε για όλα τα κλουβιά (17 τότε τον αριθμό) με όλο τον εξοπλισμό τους... Και στη συνέχεια έκανα όλη την διαδικασια για τα ακάρεα προληπτικά...
Εάν θέλεις να μάθεις έαν τελικά ήταν τα ακάρεα που έκαναν την... Οδυνηρή δουλειά, για να προφυλαχτείς δεν έχεις παρά να πάρεις ένα κλουβί μέσα στο δωμάτιο, έχοντας βάλει ένα άσπρο χαρτί εκτυπωτή στο πάτο του κλουβιού λίγο πριν. Εάν ανοίξεις το φως αργά το βράδυ και παρατηρώντας το χαρτί δείς μικρούτσικα μαύρα ή κοκκκινωπά στίγματα να είναι πάνω στο άσπρο χαρτί... Τότε problem... big problem! Τα ακάρεα έχουν κατακλύσει τα πάντα και θα πρέπι να κάνεις αποθεραπεία η οποία θα είναι μακρόχρονη,

Συγγνώμη για την παρέμβαση... Δεν ξέρω το επιπεδο των γνώσεών σου στα πουλιά και ίσως να είμαι προπέτης...

Όπως και νάχει να ξέρεις ότι λυπάμαι αφάνταστα για την απώλειά σου
deprime-triste-29423.gif
και κίνητρό μου είναι μόνο η βοήθεια!

Αγαπητοί φίλοι, η γνώμη σας σεβαστή τα συμπεράσματα σας,όμως όχι!
εγώ όπως ξέρεται όσοι σεβαστοί φίλοι παρακολουθείτε το συγκεκριμένο θέμα έχασα 3 πουλιά πριν κάποιες μέρες,
το πρωί βρήκα τον φλώρο να βαριανασθενει και προσπάθησα για Κανά 20 λεπτό να το κάνω καλά τον τάισα του έδωσα με συριγκα να πιει νερό αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Το μεσημέρι που έκατσα να τα παρακολουθήσω σκέφτηκα να αλλάξω κλουβί σε μια καρδερίνα που είχα από φετιναρη (1 από τις ποιο καλές ),την έπιασα λοιπόν στα χέρια μου ήρεμα και ωραία και την έβαλα στο καινούργιο κλουβι. Και μόλις την αφήνω μέσα κάθεται κάτω και μέσα σε ένα λεπτό γύρισε ανάσκελα και ψόφησε. Η ατυχία μου συνεχίζεται μετά από δυο μέρες βγαίνω το πρωί και βλέπω ένα από τα αρσενικά κανάρια μου φουσκωμένοκαι μόλις το πλησίασα κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά το κοίταξα από κάτω και ήταν κόκαλο άδειο στομάχι κτλ, τέλος πάντων μετά από προσπάθεια καμίας ώρας να το συνεφέρω ψόφησε και αυτό... Και μετά λένε κάποιοι φίλοι για ασυνέπεια έλλειψη χρόνου και διάφορα αλλά...όχι ρε παιδιά ατυχία ήτανε και εύχομαι να μην τύχη σε κανέναν.
Το Κανάρι που ψόφησε ήταν ζευγάρι με την θηλύκια που έδωσα στον Άρη και μου έχουν χαρίσει και δυο καναρακια.Αυτα, νομίζω πως το θέμα έκλεισε σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρων και να ξέρεται,ότι χρειαστείτε εδώ είμαι!
Οσο για τα ΜΙΚΡΟΒΙΑ έχω ξεκινήσει διαδικασία θα σας πω νέα σε καινούργιο μου ποστ.

Σας Ευχαριστω ολους.

Back