yiorgo Εγγραφή 22 Σεπ 2015 Μηνύματα 72 Πόλη Χίος 2 Οκτ 2015 #1 ΛΥΘΗΚΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ! Δειτε τι απιστευτο λεει στον κυριο το κοκατου του στο 2:05 και με τι υφος παιρνει και του το λεει θα γελασετε σιγουρα Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies. Αποδοχή των cookies τρίτων
ΛΥΘΗΚΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ! Δειτε τι απιστευτο λεει στον κυριο το κοκατου του στο 2:05 και με τι υφος παιρνει και του το λεει θα γελασετε σιγουρα Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies. Αποδοχή των cookies τρίτων
Κ κοκατιλόπουλος Εγγραφή 29 Ιουν 2015 Μηνύματα 522 Πόλη Αθήνα Όνομα Γιάννης 3 Οκτ 2015 #2 Το έχω δει αυτό και δεν μπορώ να πω πως με συγκινεί ένας παπαγάλος να βρίζει. Γούστα είναι αυτά.
Stfns Εγγραφή 22 Αυγ 2014 Μηνύματα 2.052 Πόλη Καλλιθέα Όνομα Στέφανος 3 Οκτ 2015 #3 κοκατιλόπουλος είπε: Το έχω δει αυτό και δεν μπορώ να πω πως με συγκινεί ένας παπαγάλος να βρίζει. Γούστα είναι αυτά. Δείτε το υπόλοιπο... Κάποιος του τα έμαθε...
κοκατιλόπουλος είπε: Το έχω δει αυτό και δεν μπορώ να πω πως με συγκινεί ένας παπαγάλος να βρίζει. Γούστα είναι αυτά. Δείτε το υπόλοιπο... Κάποιος του τα έμαθε...
Κ κοκατιλόπουλος Εγγραφή 29 Ιουν 2015 Μηνύματα 522 Πόλη Αθήνα Όνομα Γιάννης 3 Οκτ 2015 #4 Αυτό εννοώ ...
gianniskid Εγγραφή 11 Οκτ 2014 Μηνύματα 369 Πόλη Αθήνα 3 Οκτ 2015 #5 Καταπληκτικο και πενεξυπνο πουλι, απλα τρομερος