Φροντίδα Απρόσμενα καλη συμπεριφορά από τον Πάρη μου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης efimia
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

efimia

PB New Member
Εγγραφή
12 Φεβ 2014
Μηνύματα
17
Πόλη
Λαμία
Το Σαββατο το πρωι ο Παρης βγηκε απο το κλουβακι του για να ξεπιαστει.. Εκανε τη βολτα του, εξερευνησε το χωρο, πεταξε και υστερα προσγειώθηκε στο χερι μου χωρις να το φωναξω . Υποψην οτι ο Παρης δεν ειναι ακομα εξημερωμένος (τον εχω 1 μηνα ακριβως), δεν καθετε στο χερι μου.. Δεν ερχετε οταν το φωναζω.. Δεν τρωει απο το χερι μου.. Και μου κανει χχχχχχ να με δαγκωσει και φευγει οταν το πλησιαζω, παρολο που ασχολουμε γυρω στις 6-7 ωρες μαζι του.
Οταν ηρθε στο χερι μου και ανεβενοντας προς τον ωμο μου, με μαλωνε μεχρι που εφτασε και αρχησε να με χαιδευει στο μαγουλο με το κεφαλακι του και το ραμφος του και να παιζει με τα μαλλια μου.. :). Που και που ομως με μαλωνε χωρις να του κανω τιποτα, τσακωνοτανε μονος του, αφου περασε αρκετη ωρα σφυρηζοντας του και μιλώντας του ειπα να να τον χαϊδέψω και εγω αλλα δεν με αφησε.
θελω να μου πειτε τη γνωμη σας γιαυτη την συμπεριφορα του
 
Πολύ θετική η στάση του είναι. Απλά δεν σε εμπιστεύεται ακόμα απολύτως. Να ξέρεις το σημείο το σώματός μας που φοβίζει πιο πολύ τα πουλιά μας είναι τα χέρια μας. Φαντάζουν σαν φτερά στα μάτια τους και φυσικά σαν φτερά ενός πολύ μεγαλύτερου πτηνού. Να το πλησιάζεις με τα χέρια κατά το δυνατόν κολλημένα στον κορμό σου όχι πολύ ανοιχτά και τρομάζει και τα δάχτυλα μαζεμένα κατ' αρχήν. Με τον καιρό θα σε συνηθίσει και θα καταλάβει ότι δεν κινδυνεύει. Τώρα είναι σε φάση επεξεργασίας, υπομονή άρχισε να σε πλησιάζει.
 
Back
Top