Maria Pap.
PB Member
Όμορφο, χαριτωμένο, χαδιάρικο, φιλικό πλασματάκι! Να χαίρεστε το γατάκι σας και να περνάτε όμορφα μαζί του! Ο γιατρός είναι και για πουλάκια; Σας παρακαλούμε να μας τον πείτε, αφού τα προσέχει τόσο πολύ!
Μαρια μου, ο γιατρος ειναι κατα βαση κτηνίατρος. Ομως του πηγα και μια καναρινιτσα μου που ειχε καποιο μικρο πρόβλημα και φανηκε να εχει αρκετες γνωσεις αλλα και πολυ μεγαλη ευαισθησια γυρω απο το θέμα. Να φανταστεις με εβαλε να πιασω εγω το πουλάκι για να μην στρεσσαριστει απο το πιασιμο αγνωστου χεριου. Και φανηκε να ξερει απο ασθενειες των πουλιων αλλα και τις συνηθειες και τον χαρακτηρα πουλιών οπως τα καναρινια και οι παπαγαλοι. Συζητουσαμε αρκετη ωρα και εμεινα ευχαριστημενη. Αν συνεχισει το ενδιαφερον και στα επόμενα ραντεβού, πραγματικα θα τον συστήσω μιας και καλυπτει βορεια Προάστεια τα οποία πασχουν απο γιατρους!Όμορφο, χαριτωμένο, χαδιάρικο, φιλικό πλασματάκι! Να χαίρεστε το γατάκι σας και να περνάτε όμορφα μαζί του! Ο γιατρός είναι και για πουλάκια; Σας παρακαλούμε να μας τον πείτε, αφού τα προσέχει τόσο πολύ!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας