οχι τιποτα αλλο αλλα επεμεινε οτι δεν ηταν μουλος και αρχισα να αναθεωρω τις οσες γνωσεις εχω πανω στα πουλια
Δεν προσπαθώ τίποτα γιατί να αποδέιξω κάτι σε ξέρω ;Αν προσπαθεις να μου αποδειξεις οτι εισαι καλυτερος απο μενα, δεν εχω προβλημα να το πω, εισαι. Με εμπειρια 30 χρονων οπως γραφεις.Αλλα θα περιμενα απο καποιον της ηλικιας σου να ειναι πιο προσεκτικος σε αυτα που γραφει και να ειναι ανοιχτος στο διαλογο. Δεν σε ειρωνευτηκα απλως ειχα μια διαφωνια μαζι σου και στην ειπα.
Οσο για την ενοτητα μου δεν σε υποχρεωσε κανενας να την διαβασεις και να ακουσεις τα γαρδελια μου, ουτε την εβαλα για να κανω διαγωνισμο με τα δικα σου.
Εξαλλου το εγραψα στην αρχη οτι απλα ηθελα να το μοιραστω με τους υπολοιπους και δεν ειχα καμια προθεση να ΕΠΙΔΕΙΧΤΩ...
Τα σχολια σου για τις φωνες τα δεχτηκα καλοπροαιρετα εσυ γιατι τετοιο υφακι;
οχι τιποτα αλλο αλλα επεμεινε οτι δεν ηταν μουλος και αρχισα να αναθεωρω τις οσες γνωσεις εχω πανω στα πουλια
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας