Το κλουβί που έχω για το θρυλικό(το μεγαλο ) είναι γύρο στα 56 εκ.ύψος και 40 σε πλατος αυτό που έχω για το αρσενικό είναι μικρότερο εφόσον δεν είναι μόνιμο και έχει στρογγυλη κορφήΤο πουλί της φωτογραφίας είναι το θυλικο περίπου 3 μήνες πριν
Το κλουβί που έχω για το θρυλικό(το μεγαλο ) είναι γύρο στα 56 εκ.ύψος και 40 σε πλατος αυτό που έχω για το αρσενικό είναι μικρότερο εφόσον δεν είναι μόνιμο και έχει στρογγυλη κορφήΤο πουλί της φωτογραφίας είναι το θυλικο περίπου 3 μήνες πριν
και τη ηλικια εχει;Το πουλί της φωτογραφίας είναι το θυλικο περίπου 3 μήνες πριν
Το θυλικο είναι 1 χρονου και 3 μηνοςκαι τη ηλικια εχει;
τωρα ειναι πιο κιτρινο το προσωπο του;
Το πρόσωπο του είναι πιο κίτρινο τώρα από οτι δείχνει η φώτο;Το θυλικο είναι 1 χρονου και 3 μηνος
Περίπου το ίδιοΤο πρόσωπο του είναι πιο κίτρινο τώρα από οτι δείχνει η φώτο;
Αρσενικό είναι αφού το πήγα στον κτηνίατροΊσως πρόκειται για αρσενικό τότε.. Οπότε η κίνηση σου να πάρεις αγόρι για να φτιάξεις ζευγάρι δε ήταν επιτυχείς... εκτός αν στο πετ σοπ σου πούλησαν θηλυκό για αρσενικό(συμβαίνει συχνά)...
Auto einai to thiliko
απο οτι καταλαβα ειναι pied! βαλε μας και τη πλατη του να δουμε!Kai to arseniko
Θα στην βγαλω φώτο την πλάτη αλλά το πρώτο είναι θυλικοαπο οτι καταλαβα ειναι pied! βαλε μας και τη πλατη του να δουμε!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας