Γενικά Από τότε που πήρα αρσενικό Κοκατίλ έχει αλλάξει η συμπεριφορά του θηλυκού μου

απαντησε μου συγκεκριμενα αν θες! Εκανε κατι απο τα παραπανω για να παρει δειγμα dna; Εγω σου ειπα τη γνωμη μου απο κει και περα οτι νομιζεις εσυ!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
OK αν ομως ήταν αρσενικό όταν τα έβαλα μαζί γιατί στην αρχή για δύο μέρες τα είχα στο ιδιο κλουβί (ξέρω βλακεια)δεν θα είχαν σκοτωθεί

OK αν ομως ήταν αρσενικό όταν τα έβαλα μαζί γιατί στην αρχή για δύο μέρες τα είχα στο ιδιο κλουβί (ξέρω βλακεια)δεν θα είχαν σκοτωθεί

οχι δεν ειναι απαριατητο οτι θα μαλωσουν! Οπως επισης δε ξερουμε το δευτερο πουλακι αν ειναι αρσενικο η θυληκο!

οχι δε γινεται dna με κουτσουλια! Μονο με φτερο που να εχει αιμα η αν παρουμε δειγμα αιματος!

Την αδερφή μου εστειλα για το τεστ εκείνη τη μέρα δεν μπορούσα αλλά κάτι για κοτσουλια μου είπε θα τη ρωτήσω

σου παραθέτω από δυο διαφορετικές σελίδες, πως γίνεται το τεστ dna.
(όπως σου είπε και ο Ζάχος ή φτερό με αίμα ή αιμοληψία)
http://myparrots.gr/2011/12/30/parrot-sexing-test-dna/
http://www.kiklos.info/Institut-DNA-Test1.html
έκανε ο γιατρός κάτι από αυτά και σου είπε το φύλλο;

οχι δε γινεται dna με κουτσουλια! Μονο με φτερο που να εχει αιμα η αν παρουμε δειγμα αιματος!
Ήμουν σχεδόν σίγουρη, ήθελα όμως κάποιος που θα ήταν 100% σίγουρος να το επισημάνει στον θεματοθετη που πιστεύει ότι το πουλάκι είναι θηλυκό επειδή εξακριβωθηκε με τεστ DNA σε κουτσουλιες.

Δοκίμασε να του πάρεις κάτι τέτοιο...
Του πήρα τετειες κρεμαστές ταιστρες ειχε μόνο πλαστικές όμως όταν έβαλα την πρώτη αυτός αρχίσε να κοπανιεται αλλα στη δεύτερη ήταν πιο ήρεμος

Του πήρα τετειες κρεμαστές ταιστρες ειχε μόνο πλαστικές όμως όταν έβαλα την πρώτη αυτός αρχίσε να κοπανιεται αλλα στη δεύτερη ήταν πιο ήρεμος
Σε κάθε τι καινούριο θα κοπανιέται, είναι αγχωμένο και σοκαρισμενο απ' την πρώτη "απότομη" επαφή. Εφαγε τουλάχιστον; Ήπιε νερό; Αυτά να προσέξεις και να συνεχίσεις την προσέγγιση όπως είπαμε, ήρεμα και με υπομονή.

Το πουλάκι που ήδη είχες είναι αρσενικό, δεν χωράει αμφιβολία.
Και καθως έψαχνα τα θέματα είδα οτι το είχαμε ξανασυζητήσει το φυλο του μικρού σου... Δε μας έχεις εμπιστοσύνη όμως και προτιμάς να σε κοροϊδεύουν κάνοντας τεστ DNA από κουτσουλιά.Από κουτσουλιά μπορούμε να κάνουμε μόνο εργαστηριακές εξετάσεις για ασθένειες. Ακόμα και αν είχε γίνει τεστ από τη κουτσουλιά... Τα αποτελέσματα που είναι; Στα δώσανε εκτυπωμένα ή απλά στο προφορικό;

Το καινούργιο πουλάκι δε μπορούμε να ξέρουμε το φύλο του, σε αυτό θα πρέπει να κάνεις τεστ. Το κανονικό,το γνήσιο και οχι το μουφα από κουτσουλιά.

Σε κάθε τι καινούριο θα κοπανιέται, είναι αγχωμένο και σοκαρισμενο απ' την πρώτη "απότομη" επαφή. Εφαγε τουλάχιστον; Ήπιε νερό; Αυτά να προσέξεις και να συνεχίσεις την προσέγγιση όπως είπαμε, ήρεμα και με υπομονή.
Νερο πινει και μετά από 5 λεπτά από τότε που έβαλα τις ταιστρεις πήγε και έφαγε

Back