Ασθένειες Αρρώστησε η αμαζόνα μου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Ada
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Γεια σας παιδιά .Ουσιαστικά στα ίδια ήμαστε με κάποιες διαφορες κ σε μια αδιέξοδη κατάσταση γιαυτο κ δεν ενημερώνω .Λοιπόν μετά τα αποτελέσματα της αξονικής κ τη θεραπεία τοξικοσης που μας έδωσε η κ.Δουκακη οι κρίσεις συνεχειστηκαν μου είπε ότι χρειάζεται εγχείρηση κ εγχείρηση δεν κάνει η ίδια,επίσης θα μιλούσε με ειδικό κέντρο να δει ποσο αίμα χρειάζεται για δει αν η ποσότητα αίματος αποβεί μοιραία για τη ζωή του ….δυστηχως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πεθάνει από την αιμοληψία …..αυτή η εξέταση για να δούμε αν υπάρχει τοξικωση .Επόμενο βήμα ? Φυσικά εκεί που με παρέπεμψε Πατρίτσια …..απάντηση ποτε μα ποτε δεν γίνονται εγχειρήσεις τέτοιου τύπου σε πτηνά …ερώτηση κ το τάδε πουλί πως τη ξεπέρασε απ.έγινε θεραπεία αλλά τα μεταλλα παραμένουν στο στομάχι του .Μη σας κουράζω θεωρεί ότι αυτο που φαίνεται στην αξονική το κατάπιε σε μεταγενέστερο χρόνο διότι θα φαινόταν στις ακτινογραφίες που του έκανε όταν τον πρώτο νοσήλευσε επίσης αυτο που φαίνεται μπορεί να μην είναι μέταλλο αλλά κάτι άλλο πχ πετραδάκι ……μα δεν έρχεται σε επαφή με πετραδάκια …..μπορεί να είναι κάτι άλλο ….επίσης δε θυμόταν αν του είχε δώσει προληπτικά θεραπεία για τοξικωση Η ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΤΣΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΤΕΦΕΡΑ ΣΤΗ ΔΟΥΚΑΚΗ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ κατ αρχήν δεν έχει δει προσωπικά τις κρίσεις κ μου πρότεινε να τον ξανά βάλω για νοσηλεία ενώ έχω στείλει βιντεάκια με τη κρίση σε εξέλιξη μαζί με το τάισμα της κρέμας σε πραγματικό χρόνο …..θεωρεί λοιπόν ότι αποδεδειγμένα πέρασε βαριά λοίμωξη …..αποδεικνύεται από τα λευκά κ ότι ζει από θαύμα είχε πιθανότητες 1%να ζήσει …..η λοίμωξη του έχει αφήσει κάποιο θέμα νευρολογικό? Καρδιολογικό θεωρεί ότι έχει υποχωρήσει …..
Κατά τα λοιπά σταματήσαμε όλα τα φάρμακα ……έχει επανέλθει πλήρως συμπεριφορικα πέρασαν μήνες για αυτο μιλάει ,τραγουδάει,γαυγιζει😂,λοιπόν πήγαμε δέκα μέρες διακοπές έκανε μια μικρής έντασης κρίση …..κ μόλις ήρθαμε στο γνωστό τροπάρι ……….κ τώρα πέστε μου με τη κοινή λογική τι να κάνω ……τη ρωτησα ακόμα αν υπάρχει ειδικό κέντρο στο εξωτερικό …..έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου μόνο στο γερο του οργανισμό …….ξέχασα να γράψω αν κ εφόσον έχει τοξικωση δεν ξεπερνιόνται όλες είναι ανάλογα τι μεταλο έχει στο στομάχι του …….όλες οι προτάσεις κ τα σχόλια δεκτά ……ευχαριστω όλους για το ενδιαφέρον …….
😊❤️
 
@Ada δεν ξέρω τι να σου πω. Ο Καρλίτο αποδείχθηκε παλικάρι κ σίγουρα καλά κρατεί, έστω κ με τις κρίσεις. Μου έκανε εντύπωση πως ήταν μια χαρά για καιρό όταν σταμάτησε τα φάρμακα κ στις διακοπές. Τι να πω. Ίσως με τα βιντεάκια των κρίσεων η Δουκακη κ η Πατρίτσια μπορουν να καταλάβουν κ κάτι παραπάνω. Άρα μετά τις ημέρες των διακοπών, ο Καρλίτο χειροτερευσε κ έχει πιο σοβαρές κρίσεις; Ή παραμένει σταθερά σε μια καλή σχετικά κατάσταση;
 
@MARY58θεωρω μάλλον τυχαίο ότι σε ένα δεκαήμερο έκανε μια μικρή κρίση είναι ένα καλό σημάδι όμως….τα φάρμακα τα είχαμε σταματήσει πολύ πριν τις διακοπές ……θεωρω ότι γενικά είναι καλύτερα εφόσον μιλάει ,τραγουδάει κλπ…..επίσης έχουν περάσει κ κάτι τριήμερα χωρίς κρίσεις
 
Δυστηχως στα ίδια συνεχίζει τις κρίσεις επανέρχεται μόλις τον ταΐσουμε κρέμα .Παραμονή Χριστουγέννων συμπληρώνεται ένας χρόνος
[automerge]1670409685[/automerge]
@Touiti2δυστηχως στα ίδια συνεχίζει τις κρίσεις .
 
@Ada πρώτα από όλα χαίρομαι που σε ακούω κ ότι ο Καρλίτο αντέχει έστω κ με κρίσεις. Από ότι καταλαβαίνω δεν έχει αποφασιστεί από τους γιατρούς του ποιο είναι το επόμενο κ καλύτερο βήμα. Γιατί μίλησες σε προηγούμενο ποστ για εγχείρηση.
[automerge]1670410671[/automerge]
Να συμπληρώσω ότι ο Καρλίτο που έχει επιδείξει τόση αποφασιστικότητα κ επιθυμία για ζωή είναι αξιοθαύμαστος. Για σένα δεν περίμενα κάτι λιγότερο. Μπράβο σου για την αγάπη κ την φροντίδα που του δίνεις όλο αυτό τον καιρό.
 
Τελευταία επεξεργασία:
@MARY58εγχειρηση είχε προτείνει η κ.Δουκάκη να τη κάνει η Πατρίτσια όταν της το είπα μου είπε τέτοιου είδους εγχειρήσεις δεν γίνονται σε παπαγάλους επίσης δε θεωρεί ότι εναι τοξικωση αλλά χρόνιο πρόβλημα που απέκτησε από τη λοίμωξη …..κ ότι αυτό που της περιγράφω δεν το έχει δει να γίνεται λαιβ ??? Ενώ τον πήγαινα μισό πεθαμένο …….η άλλη εκδοχή είναι η άποψη της Δουκάκη να πάρουμε αίμα να το στείλουμε για τοξικωση όμως ενέχει κυνδινους διότι πρέπει να πάρουμε μεγάλη ποσότητα ούτως η άλλως έχει πάρει θεραπεία για τοξικωση ……γενικά είμαστε στα χαμένα ……..κ οι δυο όμως συμφωνούν ότι μπορεί να είναι μια χρονια κατάσταση που επήλθε μετά από λοίμωξη ……..
 
@Ada άρα δεν γίνεται κάτι άλλο; Θα του δίνεις κρέμα να ξεπερνάει τις κρίσεις όταν τον πιάνουν; Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι τουλάχιστον ελάχιστες οι κρίσεις κ μικρής έντασης. Με την θέληση που έχει για ζωή κ εσένα δίπλα του, δεν ξέρεις καμιά φορά. Μπορεί εάν δεν το ξεπεράσει, να μάθει να το διαχειρίζεται.
 
@MARY58 όχι σκέπτομαι να τον ξαναπάω στη Πατρίτσια για νέο κύκλο εξετάσεων ……έχει περάσει πολύς καιρός …..ίσως δείξουν κάτι νέο ……αφού μιλήσω μαζί της πρώτα
 
  • Like
Αντιδράσεις: MARY58
Back
Top