Αναπαραγωγή Αρσενικος με δυο καναρες

Panoulis7

PB New Member
Εγγραφή
29 Μαρ 2017
Μηνύματα
56
Πόλη
Λιβαδειά
Καλησπερα παιδια. Θα ηθελα την γνωμη σας. Το εχω ρωτησει παλι. Η καναρα μου σε δυο μερες θα βγουν τα πουλακια της. Ειναι μαζι και ο αρσενικος. Εχω ομως και μια αλλη καναρα σε διαφορετικο κλουβι η οποια ζηταει να ζευγαρωσει οπως βλεπω και ο αρσενικος της ανταποκρινεταικαι τραγουδαει. Μπορω να βαλω τον αρσενικο στο κλουβι της να ζευγαρωσει και μετα να τον επιστρεψω στο κλουβι με την αλλη θηλυκια που θα εχει τα μικρα;
 
Μπορω να βαλω τον αρσενικο στο κλουβι της να ζευγαρωσει και μετα να τον επιστρεψω στο κλουβι με την αλλη θηλυκια που θα εχει τα μικρα;
Μπορείς... ειδικά αν τα μικρά είναι μικρότερα από 10 ημερών.
Αν είναι μεγαλύτερα, κι επειδή ο πατέρας τα ταΐζει, καλό είναι να τον βάζεις στο νέο θηλυκό αργά το απόγευμα και να τον επιστρέφεις στο μικρά νωρίς το πρωί.
 
Τα αρσενικά καναρίνια ή τα καναρίνια γενικότερα δεν είναι μονογαμικά πουλιά με συνέπεια κατω από τις κατάληλες συνθήκες να μπορούν να υπάρξουν ζευγάρια με δύο θηλυκά και ένα αρσενικό ( στο forum υπάρχουν video με τέτοια παραδείγματα).
Υπάρχουν, επιπρόσθετα, ορισμένα κλουβιά τα οποία φαίνεται να είναι ιδανικά για τέτοιου είδους απόπειρες ( όπως οι 90αρες ζευγαρώστρες).
Συνεπώς, αν επιθυμείς μεγαλύτερη οργάνωση, θα μπορούσες για μετεπειτα προσπάθειες να προμηθευτείς κάποιο από τα κλουβιά αυτά.
 
Back
Top