Αναπαραγωγή Αρσενικος τσιμπαει μικρα 20 ημερων

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης zeus85
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

zeus85

PB New Member
Εγγραφή
14 Απρ 2009
Μηνύματα
22
Πόλη
Αθήνα
Μετα απο μια επιτυχη εκκολαψη 4 αυγων οι νεοσσοι ειναι τωρα 21 (οι 2 πρωτοι) κ 20 (οι 2 δευτεροι). Ολη αυτη τη περιοδο τα ταιζε η θυληκια και ποτε αυτος. Η θυληκια μολις τελειωσε την νεα φωλια και εκανε το δευτερο αυγο σημερα. Προχτες ο αρσενικος αρχισε να τσιμπαει τα μικρα των 20 ημερων και τα κυνηγαει μεσα στο κλουβι οταν βγαινουν. Τα εχω βαλει μονα τους τωρα και τα ταιζω εγω! Εκανα καλα που τα χωρισα;
 
Eκανες καλα.Αφου μεχρι τωρα δεν τα ταισε ο πατερας ουτε θα το κανει. Η μαμα ασχολειται με τη δευτερη γεννα και ετσι πισυευω θα σταματησε και αυτη το ταισμα. Οποτε μενεις εσυ. Εχω και εγω ενα νεοσσο 21 ημερων που εδω και 3 μερες τον ταιζω. Υπομονη λιγες μερουλες μεχρι να τα καταφερνει μονο του
 
Βαλε σε ενα τραπεζι σπορους και περασε τους απο πανω με ενα γυαλινο μπουκαλι για να θρυματιστουν...
Θα ειναι πιο ευκολα για τα μικρα να δοκιμασουν μονα τους..
 
γιατι δεν βαζεις το χωρισμα ετσι ωστε να μπορουν να τα ταιζουν μεσα απο αυτο αλλα να τρωνε και μονα τους;να βαλεις στα μικρα απαραιτητα μηλο, αυγο και αυγοτροφη. Επισης εκτος απο σπορους βαλε και νιζερ.
 
πρεπει να μας πει... Αν δεν τα εχει θα πρεπει να δεσει πανω στο κλουβι ενα μικροτερο και να ταιζουν μεσα απο τα καγκελα.υπαρχουν ειδικα κλουβακια για τετοιες καταστασεις τα οποια εφαρμοζουν πανω σε μονες ζευγαρωστρες.
 
Ζευγαρωστρα εχω! Τα 20 ημερων τα εβαλα σε αλλο κλουβι εντελως και στη ζευγαρωστρα με το χωρισμα απο τη μια η μανα και την αλλη ο πατερας με τα μικρα των 21 ημερων! Πριν λιγο ειδα οτι κυνηγαει και τα μεγαλα τωρα! Το ενα πηγε και του εβγαλε και φτερο μαλιστα!
 
λοιπον εφοσον εχεις ζευγαρωστρα αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να βαλεις στην 1 πλευρα το ζευγαρι και στην αλλη τα μικρα. Και μονα τους θα τρωνε και θα τα ταιζουν μεσα απο το χωρισμα. Επισης να εχεις στην πλευρα των μικρων αυτα που σου εγραψα πιο πανω.
 
Τους εχω βαλει και αυγο και αυγοτροφη και μηλο! Τους ειχα βαλει το χωρισμα εχτες αλλα δε τον ειδα να τα ταιζει! Θα το ξαναβαλω και θα σας πω αν τα ταισε!
 
Back
Top