Αναπαραγωγή Αρσενικός τραγουδάει στα μικρά και τα κυνηγάει

Αλίκη εννοώ ότι μαλώνουν τα μικρά μεταξύ τους. Όχι πολύ, προς το παρών μόνο μικροτσιμπήματα και φωνές βλέπω αλλά όσο περνάνε οι μέρες..
 
Αλίκη εννοώ ότι μαλώνουν τα μικρά μεταξύ τους. Όχι πολύ, προς το παρών μόνο μικροτσιμπήματα και φωνές βλέπω αλλά όσο περνάνε οι μέρες..
Απόλυτα φυσιολογικό! Βρίσκουν τις ισορροπίες τους! Εγώ δε θα τα χώριζα.. Μόνο φωνή είναι συνήθως σε αυτή την ηλικία.. Βάζε διπλές ταίστρες και τους σπόρους, το αυγό ή αυγοτροφή ή κάποια λιχουδιά να το βάζεις σε τόσες ταίστρες/αυγοθήκες όσα είναι και τα μικρά. Έτσι δε θα τσακώνονται τόσο πολύ για το ποιος θα πρωτοφάει!
 
Γιάννη άρχισα να παρατηρώ μικροτσακωμούς. Να υποθέσω ότι είναι από έλλειψη χώρου σε αυτή την ηλικία; Μήπως πρέπει να βγάλω τον πατέρα νωρίτερα για να τους δώσω και το άλλο μισό της ζευγαρώστρας; Ακόμα ζητιανεύουν για φαγητό.
Εγώ, θα τα άφηνα μέχρι να σαραντησουν, αν πρόκειται για μικροτσακωμους, αν τώρα σκοτώνονται, χώρισε τα πιο εύρωστα και πιο παχουλά. Όπως θα τα πιάνεις θα βλέπεις ποιο είναι το πιο καλοταισμενο, Ψηλαφώντας το στήθος τους
 
Τέλος τέταρτης εβδομάδας, χώρισα τα μικρά από τον πατέρα. Το ένα από τα τρία πολύ επιθετικό απέναντι στα άλλα δύο, το χωρίζω από την μια μεριά της ζευγαρώστρας σήμερα το πρωί. Μισή ώρα μετά βλέπω αυτό.

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
 
Back
Top