Γενικά Ασχολείται κανείς με περιστέρια;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης pasx79
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Νίκο και εγώ θα ήθελα να μάθω οσα ενδιαφέροντα πράγματα γνωρίζεις!

Οποτε έχεις χρόνο και διάθεση θα ηταν χαρά μας να μοιραστεις τις γνώσεις σου μαζί μας!
 
φοβερες οι φωτο σου εχω δει τετοια περιστερια που τα πουλανε σε κατι μεγαλα μαγαζια και τα εχουν σε αθλια κατασταση ειναι πχ 15 περιστερια μεσα σε μια μικρη κλουβα και ολα ειναι στριμωγμενα τα καημενα τα βλεπω και τα λυπαμαι.
 
ασχολειται κανεις φιλος με περιστερια;
Σε ποια περιοχη μενεις εχει ο θειος μου γυρω στα 500 και μπορει να λεω και λιγα, χωρις υπερβολες. Κολλησα και εγω κοντα σ'αυτον μεχρι που τωρα τελευταια δεν πηγαινω τοσο συχνα.Απο ρατσες ολες η καθεμια απο αυτες εχει και την χαρη της.
 
τι ειδους περιστερια ειναι τα ναν και οι αρχαγγελοι;
εγω εχω ντουνεκια, μυσιρια και βουτες λοκ πολλα χρονια ρατσα οχι χρωματα τα περισσοτερα τσινια ασπροκολα
 
Παρεα γεια σας. Δυστηχως δεν τα παω πολυ καλα με την συνχρονη τεχνολογια και δεν θα μπορεσω να σας δειξω φωτο απο τα πουλια μου. Ουτζιδικα στην περιοχη μου λεμε τις βουτες και αραμαντζιδες τα παπαγαλακια. Τα NUN και τους αρχαγγελους δεν ξερω αν τα λενε και αλιως. Θα κανω μια προσπαθεια να βαλω φωτογραφιες απο το internet να δειτε πια ενοω.
 

Συνημμένα

  • arch.webp
    arch.webp
    42,8 KB · Προβολές: 1.050
  • archangel.webp
    archangel.webp
    8,7 KB · Προβολές: 427
  • archangel2.webp
    archangel2.webp
    24,1 KB · Προβολές: 361
  • nun_de.webp
    nun_de.webp
    13,8 KB · Προβολές: 601
  • nunn.webp
    nunn.webp
    3,1 KB · Προβολές: 329
Εχουμε και μεις.. Ενα ζευγαρι μυσιρακια μαβι και ενα ζευγαρι ντουνεκια καφεκοκκινα (δεν ξερω αν λεω καλα το χρωμα)νομιζω οτι τα ονομαζουν και γαλατσια.Βρηκαμε περυσι το αρσενικο απο το δευτερο ζευγαρι μικρουλι το ταισαμε και ειπαμε θα φυγει. Εμεινε, ρωτησαμε γυρω δεν βρηκαμε ιδιοκτητη του πηραμε συντροφο κανανε και 2 αυγουλακια αλλα τιποτα δεν εγινε. Τα φροντιζει ο συζυγος(ειναι στηνεξοχη)Τεταρτη και Παρασκευη. Θα ηταν καλο για αυτα να ξεραμε καποια πραγματα παραπανω οπως ποτε μπορουμε να τα αφησουμε να πεταξουν και τι ελπιδες εχουμε να ξαναγυρισουν αν τα αφησουμε ολα μαζι ελευθερα..
 
Οποτε θελετε! Θα ξαναγυρισουν σιγουρα, θα τα αφησετε ομως να βγουνε μονα τους δεν θα τα βγαλετε με τα χερια εξω για να ξερουν τον τροπο να ξαναμπουνε.
 
ασχολούμαι με θεαματικά περιστέρια-βούτες και διαφορες ράτσες διακοσμητικές. Εσύ τι είδους περιστερια εκτρέφεις;
 
Ενταξει θα δοκιμασουμε σε ευχαριστουμε για την πληροφορια Πασχαλη! Ομως εχουν παλι αυγουλακια θα δουμε...
 
εχω βουτες λοκατζηδες μια συγκεκριμενη παλια ρατσα, εχω Ντουνεκια, εχω μισιρια(παπαγαλακια) μαβι κανατια και εχω και μια τοπικη ρατσα επεισης πολυ παλια καρταγαλατσια.
εσυ;
 
Back
Top