Πασχάλη δεν γίνεσαι αδιάκριτος, αλλά τι περνάει από το μυαλό σου νατα θέλω τα περιστέρια. Είμαστε δυό αδέλφια ο Λάζαρος και ο Νεκτάριος. Ο Λάζαρος έχει βούτες και παπαγαλάκια και είναι ικανοποιημένος με αυτά, είναι παντρεμένος και τα έχει τα περιστέρια στο δικό του σπίτι. Εγω ο Νεκτάριος που απαντάω-συμμετέχω πιο πολύ στο φόρουμ μένω στο πατρικό μου και έχω μόνο παπαγαλάκια.
Γιατί δεν έχω βούτες θα με ρωτήσεις; Θα σου απαντήσω:
1)Νοσούν πολύ εύκολα-πεθαίνουν πολύ εύκολα, στην ταράτσα του αδελφού μου πάνω από 20 πιτσούνια βούτες ''γύρισαν''κεφάλη μέσα στην τελευταία εβδομάδα εμβολιασμένοι οι γονείς εμβολιασμένα και τα πιτσούνια άπό μέσα από τον κουβά με την σταγόνα στο μάτι, χωρίς εμβόλιο τα παπαγαλάκια καμμία απώλεια. Ενοείται ότι ούτε εχώ έγω χάσει πούλι αυτήν την περίοδο από ''τρέλα''.
2)Δεν τα θεωρώ έξυπνα πουλιά. Τα σήκωσές, κάνεις τον σταυρό σου να κατέβουνε όλα
Του λέγανε του Λάζαρου χάνεις γιατί σηκώνεις καινούργια-αγορασμένα πουλιά να βγάλεις δικά σου πιτσούνια. Εβγαιναν τα πιτσούνια μερικά δεν τα είχε σηκώσει καν, τι παθαίνανε φεύγανε χωρίς λόγο και αιτία,έστρωνε πιτσούνια,έβλεπαν άλλα περιστέρια ή από γείτονες περιστεράδες ή αγριοπερίστερα δρόμο.Α Λάζαρε δεν έχεις καλή ράτσα να πάρεις από τον τάδε και τον τάδε και τον τάδε πούλια με μυαλό δεν χάνονται με τίποτα δεν πιάνονται με τίποτα (τον τάδε και τον τάδε μπορείται να τους δείται στο you tube ο άλλος τάδε είναι από το βόλο και τα περιστέρια του έχουν καλό πεσώ ο νοών νοείτω), τι είχες Πασχάλη τι είχες πάντα μια από τα ίδια. Τι έγινε τα καλά πουλιά δεν μπορούν να περάσουν τα γονίδια τους.
Πασχάλη όσα χρόνια έχω παπαγαλάκια δεν έχω χάσει ούτε ένα.
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σταναχωριέμαι όταν πέθαίνει ένα περιστέρι και ακόμα περισσότερο όταν χάνω. (ο αδελφός μου.)
Τώρα γιατί θέλω τέτοια περιστέρια, μου αρέσει να τα βλέπω να πετάνε,τα παπαγαλάκια με όλες τις περιποιήσεις(βιταμίνες-αμινοξέα-ενισχυτικά-ηλεκτρολύτες)που πολλοί δεν τα δίνουν ούτε σε ακριβά περιστέρια το ρεκόρ του κουμασιού είναι 45 λεπτά.
Υ. Γ. Πασχάλη ονόματα περιστεριών αν είναι εύκολο και ειδικά αν ξέρουν το τίμπερλαντ.