Γενικά Ασχολείται κανείς με περιστέρια;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης pasx79
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Σήμερα καθόμουν στο μπαλκόνι μου και χάζευα τα περιστέρια ενός γείτονα που τα σηκώνει σε μεγάλο ύψος και μετά βουτάνε με ταχύτητα στο κοτέτσι τους, όπου ξαφνικά βλέπω ένα γεράκι να βουτά αστραπιαία και να αρπάζει ένα από τα περιστέρια που ήταν ήδη ψηλά!
Πιάστηκε η καρδιά μου...
Να δεις ecep εκεινου η καρδια πως πιαστηκε... Τι να κανουμε οταν εκτρεφεις βουτες αυτα ειναι στο προγραμμα, ποσες φορες εχω κανει τον "χειρουργο" για να ραψω πληγες απο πουλια που καταφεραν να γλιτωσουν την τελευταια στιγμη αλλα χτυπημενα απο το γερακι...
 
Κανενα ντοκυμαντερ για περιστερια που μπορουμε να βρουμε ξερει κανεις;
Φιλε gioko υπαρχει ενας πολυ γνωστος σε ολη την ελλαδα περιστερας ο οποιος εχει και μαγαζι με ειδη για περιστερια στην Αθηνα (δεν λεω το ονομα για να μην θεωρηθει διαφημιση) και που εχει φτιαξει μερικα dvd απο τα ταξιδια του σε διαγωνισμους για βουτες τα οποια πουλουσε.
 
Παρεα γεια σας. Δυστηχως δεν τα παω πολυ καλα με την συνχρονη τεχνολογια και δεν θα μπορεσω να σας δειξω φωτο απο τα πουλια μου. Ουτζιδικα στην περιοχη μου λεμε τις βουτες και αραμαντζιδες τα παπαγαλακια. Τα NUN και τους αρχαγγελους δεν ξερω αν τα λενε και αλιως. Θα κανω μια προσπαθεια να βαλω φωτογραφιες απο το internet να δειτε πια ενοω.
ερωτηση. Μηπως πουλας καθολου nun;αν ναι πως θα γινει να παρω κανενα ζευγαρι;
 
Back
Top