kostas karderines
PB Member
μπορει να ταιζει η μανα αλλα οπως φαινεται οι νεοσσοι εχουν προβλημα!
αφού λοιπόν βλέπεις ότι υπάρχει περιστατικό με νεοσσούς...μπορει να ταιζει η μανα αλλα οπως φαινεται οι νεοσσοι εχουν προβλημα!
Αυτό θα κάνω. Ελπίζω να ταισει ή μάνα.Αν διαπίστωσω αδιαφορία από μέρους της αναλάμβανω εγώ.Η γνωμη μου είναι να το αφήσεις οπως είναι και εαν χρειαστεί βοηθας λίγο την κατάσταση!
Τίποτε από όλα αυτά. Η άποψή μου καταρχήν είναι ότι τα πουλιά πρέπει να ανατρέφονται από τους γονείς. Διαφορετικά, χάνεται το νόημα του χόμπι και η αναπαραγωγή γίνεται αυτοσκοπός.Ναι ανοίγει το στόμα κανονικά. Το θέμα είναι αν: α) πρέπει να το αφήσω στην μητέρα του και ότι γίνει. Β) Αναλαμβάνω εξ ολοκλήρου εγώ το τάισμα, και γ) Βοηθάω την μητέρα στο τάισμα αφήνοντας το νεοσσό στην φωλιά και ταίζοντάς τον όταν τον βλέπω ατάιστο. Τι λέτε;
Σταύρο, δίκιο έχεις, αλλά όταν περιμένεις να έρθει το γαρδελάκι λες και είναι ο μεσσίας...όλα επιτρέπονται!:DΤίποτε από όλα αυτά. Η άποψή μου καταρχήν είναι ότι τα πουλιά πρέπει να ανατρέφονται από τους γονείς. Διαφορετικά, χάνεται το νόημα του χόμπι και η αναπαραγωγή γίνεται αυτοσκοπός.
Καλημέρα...όχι δεν υποχώρησε. Και το άσχημο είναι ότι σήμερα το πρωί δεν άνοιγε το στόμα για φαγητό. Το τάισα λίγο με το ζόρι...υπομονή! Με την μαύρη τελεία τι έγινε; υποχώρησε;
... Κακό αυτό...ίσως θα έπρεπε από την αρχή να του δώσεις καμιά αντιβίωση...Καλημέρα...όχι δεν υποχώρησε. Και το άσχημο είναι ότι σήμερα το πρωί δεν άνοιγε το στόμα για φαγητό. Το τάισα λίγο με το ζόρι...
Δεν ξερω. Πάντως ή κοιλια του εκτός από το μαύρο στίγμα μου φαίνεται εντάξει. Τουλαχιστον ήταν ζωηρό. Θα προσπαθήσω πάλι σε λίγο για τάισμα και βλέπουμε.... Κακό αυτό...ίσως θα έπρεπε από την αρχή να του δώσεις καμιά αντιβίωση...
δηλ μιά σταγόνα 3 φορές την ημέρα... Και στο νερό που φτιάχνεις την κρέμα.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας