U
User23658
Guest
Εγώ επιμένω πως κάνουν λιγότερες μέρες από 20 με 21..Ανάλογα. Μια φορά μου βγήκαν 18 και άλλη μια 19. Αλλά συνήθως βγαίνουν την 20η προς 21η ημέρα.
Εγώ επιμένω πως κάνουν λιγότερες μέρες από 20 με 21..Ανάλογα. Μια φορά μου βγήκαν 18 και άλλη μια 19. Αλλά συνήθως βγαίνουν την 20η προς 21η ημέρα.
Σιγά μη μαλωσουμε και για τα αυγάKαι οι 2 δικιο εχετε!
Η βιβλιογραφια αναφερει οτι οι μερες ειναι 21 χωρις αυτο να ειναι απολυτο, μιας και καποιες φορες ειναι λιγοτερες.
Άξιος!User23658 είπε:Και ναι! Αυτό το μικρο κοκορακι χτες για πρώτη φορά ανέβηκε την κότα!![]()
χαχα του έβαλα και 2 κοτες παρακαλώ! Τις αγανακτησε όμωςΆξιος!![]()
Αυτό το αρσενικό γατονι όλη μέρα είναι με τις κότες αγκαλιά.. Με τους νεοσσους παπια πουλιά τα έχω μέσα και μόνο με επίβλεψη τα έχω ανοιχτά γιατί έχω κ άλλες γάτες.. Μόνο στις χήνες τα αφήνω χύμα. Εγώ βάλει σιτα οικιακή να μη περνάει τίποτα πλέον. Παλιά είχα πολλά δραματα και κλαμματα. Έβρισκα μόνο φτερακια άστο... Δόξα το θεο πάμε καλα. Προσεχείς για να έχεις! Μένουμε σπίτιΠως τα πάνε με τις γάτες; Όταν υπάρχουν νεοσσοι συμπεριφορά;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας