Γενικά Βοήθεια για επιλογή παπαγάλου

Τώρα έχω αυγά φιλε μου που θα αρχίσουν να σκάνε σε κανένα 10ημερο και παρροτλετ και λοβακια.
Σε άγρια έχει μείνει μόνο ένα Parrotlet D blue θηλυκό 3 μηνών

το πήρες από πετ σοπ και το επέστρεψες για κάποιο λόγο;
Τον πουλούσε ο πρώτος ιδιοκτήτης και τον πήρα από αυτόν για δοκιμή.
Αλλά μόλις τσέκαρα το δακτυλίδι έγινε επιστροφή
Πριν Κάνενα 6μηνο

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Όπως έγραψα και παραπάνω είναι το θέμα του μωρού, που δεν ξέρω αν επιτρέπεται να το έχω μέσα στο σπίτι. Για θέματα σκόνης, τυχόν μυρωδιας που μπορεί να έχει κλπ δεν ξέρω αν και ποσό μπορεί να επιρεασουν. Αν υπάρχει κάποιος ιδικος που να ξέρει με σιγουριά ας μας πει την γνώμη του πάνω στο θέμα...
Καλημέρα εγώ θα σου πω από προσωπική εμπειρία για τους παπαγάλους μέσα στο σπίτι έχω τρία παιδάκια το σπίτι μου είναι γεμάτο με παπαγάλους ποτέ δεν είχαν κανενα πρόβλημα παλιά τα είχα σε χώρο που κοιμόντουσαν μαζί τα καθαρίζαμε μαζί τα ταιζαμε και τα εκπαίδευαν τώρα έχω ένα νεογέννητο και πάνε μαζί στο χώρο τους αφού τους έφτιαξα δικό τους δωμάτιο τα έχω πάντα καθαρά και φυσικά μετά από επαφή με τον παπαγάλο πλενουμε τα χεράκια εννοείται πως όταν πάρεις τον παπαγάλο 40 μέρες καραντίνα για αρχή εκτός και αν πάρεις από γνωστό που ξέρεις πως τα έχει. Καλο είναι να δεις το πουλάκι που θα πάρεις από κοντά εκεί θα καταλάβεις πολλά καλή συνεχεια

Back