Αναπαραγωγή Βοήθεια στην αναπαραγωγή 2 ζευγαριών καρδερίνες και 2 καρδερίνες με κανάρες

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης leon1
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Κατάσταση
Κλειστό.

leon1

PB New Member
Εγγραφή
11 Φεβ 2019
Μηνύματα
120
Πόλη
Λαγκαδάς
Για σας και παλι... Θελω την βοηθεια σας για τα ζευγαρια μου,2 με καρδερινες και 2 καρδερινες με καναρες, οι καρδερινες ειναι σε ζευγαροστρες 1Χ60Χ60 και τα αλλα σε κανονικες, ολα τα ζευγαρια μπαινουν για 2φτερι φορα μαζι, περυσι οι καρδερινες εμειναν στο μυτιασμα τιποτε περισσοτερο ας ελπισουμε φετος να κανουν ενα βημα περισσοτερο, οι αλλες καρδερινες με τις καναρες συνεχιζουν να συμπεριφερονται οπως και περυσι, το κελαηδημα απο τους αρσενικους παει συνεφω αλλα οταν πλησιαζουν τα θυληκα τις διωχνουν τσιρτσιριζοντας, πειτε μου την γνωμη σας!
 
Οχι δεν υπαρχουν δαχτυλιδια δεν ειναι απο επισημους εκτροφεις ειναι από φιλους και απο την στιγμη που μπενεις στην διαδικασια να ζητησεις καρδερινες δεν ρωτας απο που προερχονται {φυσικα αυτο ειναι λαθος}.
 
απο την στιγμη που μπενεις στην διαδικασια να ζητησεις καρδερινες δεν ρωτας απο που προερχονται
Όταν μπαίνεις στη διαδικασία να ασχοληθεις με καρδερίνες και πόσο μάλλον να τις ζευγαρώσεις, το πρώτο και σημαντικότερο που ρωτάς είναι το δαχτυλίδι και από πού προέρχονται.
 
Στην αρχη αυτο εκανα πηγα και βρηκα καποιους εκτοφεις αναγνωρισμενους και οταν ακουσα τιμη ζευγαριου πηδηξα..
 
Στην αρχη αυτο εκανα πηγα και βρηκα καποιους εκτοφεις αναγνωρισμενους και οταν ακουσα τιμη ζευγαριου πηδηξα..
Οι τιμές υποθέτω είναι αντίστοιχες των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν στην εκτροφή τους αλλά και της μάχης που έχουν να δώσουν εναντίον όλων εκείνων που αιχμαλωτίζουν ελευθερα πουλιά ή κλέβουν αυγά και νεοσσούς από τις φωλιές τους.
 
Από την ώρα όμως που δεν έχουν δαχτυλίδια.. και συνεπώς δεν είναι εκτροφής παραβαίνουμε τους όρους του petbirds και συνεπώς το θέμα θα κλείσει από τη διαχείριση.
 
Αποστολή δυστυχώς δεν επιτρέπουμε συζητήσεις που αφορούν σε ιθαγενή πουλιά "αγνώστου προέλευσης" (πιθανόν άγρια αιχμάλωτισμένα). Εδώ πρέπει να κλείσει το θέμα.
 
Κατάσταση
Κλειστό.
Back
Top