@Kostas Pyl πολύ ενδιαφέρον αλήθεια, όπως είπα δεν γνωρίζω πολλά για πουλιά χρώματος αλλά νομίζω τον @XGEORGE θα το καλύψει και ένα κοινό αν θέλει κάτι για παρέα με ήσυχο κελάηδημα. Βασικά θα βγει πιο οικονομικό και γενικά είμαι της γνώμης τα καναρίνια ράτσας λόγο της προσπάθειας που χρειάστηκε να βελτιωθούν και να κρατηθούν τα χαρακτηριστικά τους είναι προτιμότερο να τα έχει κάποιος που ασχολείται και με την διαιώνιση του είδους. Και σε κάποιες περιπτώσεις όπως για παράδειγμα τα μωσαϊκά χρειάζονται παραπάνω φροντίδα για την διατήρηση τους χρώματος ενώ ένα κοινό καναρινάκι δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω από τα στάνταρ
γνώμη μου είναι να πάρεις ένα κοινό καναρίνι αρσενικό φετινής αναπαραγωγής.
Αυτό είπε αρχικά η @Vada και συμφώνησα. Για μένα πάντως η προσοχή στην διατροφή τους δεν αποτελεί πρόβλημα. Αποφεύγω τα ρουπσεν, τον έχω πάνω πάνω μην πέφτουν σπορακια από τον Clyde κοινό καναρίνι και βεβαίως μια αυγοτροφή κόκκινη. Όλα είναι εύκολα.Η δύσκολη στιγμή θα είναι στο πρώτο φτέρωμα των νεοσσών για το πότε πρέπει να χορηγηθεί χρωστική. Αλλά θα το ξεπεράσουμε και αυτό. Είμαι αισιόδοξος.Συμφωνώ με τη @Vada ως προς την επιλογή κοινού καναρινιού χωρίς να έχω μεγάλη εμπειρία στο θέμα.
Μικρή αλλά ενημερωμένη! Μπράβο σου.Χαχα κανένα πρόβλημα από ευγένεια χρησιμοποιώ επειδή είμαι μικρή
Υποδεχτήκαμε το νέο μας ''μέλος'' και εκείνο δεν ήθελε ούτε προσαρμογή, ούτε τίποτα, παρά μόνο άρχισε να μας κελαηδάει (για να μας ευχαριστήσει ίσως?) σχεδόν αμέσως...
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας