Που σημαίνει πως απαγορεύεται οι όποια επαφή της με άλλες γάτες! Οπότε προσοχή. Πρέπει να κάνετε κάτι για να θεραπευτεί από την περιτονίτιδα ή απλά είναι φορέας;Επίσης είναι φορέας FIP, λοιμώδους περιτονίτιδας.
Που σημαίνει πως απαγορεύεται οι όποια επαφή της με άλλες γάτες! Οπότε προσοχή. Πρέπει να κάνετε κάτι για να θεραπευτεί από την περιτονίτιδα ή απλά είναι φορέας;Επίσης είναι φορέας FIP, λοιμώδους περιτονίτιδας.
Δεν κολλάει τόσο εύκολα όσο λένε στο ίντερνετ. Ο γιατρός μου είπε μέσω σεξουαλικής επαφής και ίσως μέσω κοπράνων. Η Ρόζα το έχει απο τη μάνα της.Που σημαίνει πως απαγορεύεται οι όποια επαφή της με άλλες γάτες! Οπότε προσοχή. Πρέπει να κάνετε κάτι για να θεραπευτεί από την περιτονίτιδα ή απλά είναι φορέας;
Πολύ ενδιαφέρον!Δεν κολλάει τόσο εύκολα όσο λένε στο ίντερνετ. Ο γιατρός μου είπε μέσω σεξουαλικής επαφής και ίσως μέσω κοπράνων. Η Ρόζα το έχει απο τη μάνα της.
Ακριβώς δηλαδή όπως το AIDS. Ο γιατρός σου είπε αν υπάρχει θεραπεία; Γενικά υπάρχουν απαντήσεις στο θέμα, ή επικρατούν μόνο μύθοι και "έχω ακούσει", "ένας φίλος μου μου είπε"; ☹Εχω την εντύπωση πως δεν υπάρχει θεραπεία.Απλά ελπίζεις να μην εκδηλωθεί, ενισχύοντας το ανοσοποιητικο.
Νομίζω λέγεται aids της γάτας. Δεν ξέρω αν υπάρχει θεραπεία κατά ιού γενικότερα. Καταστολή μόνο.Ακριβώς δηλαδή όπως το AIDS.
Νομίζω λέγεται aids της γάτας. Δεν ξέρω αν υπάρχει θεραπεία κατά ιού γενικότερα. Καταστολή μόνο.
Ανέστη μπηκα την πρώτη μέρα και τα διάβασα, το έκλεισα πολύ γρήγορα απο απογοήτευση φυσικά. Δεν θυμάμαι και ως ένα βαθμό δεν θέλω να ξερω. Οσο τα επίπεδα είναι χαμηλά, πάμε καλά.Απο εκεί και πέρα αν το FIP γίνεται κάτι άλλο και άλλο κτλ...
...Απλά ελπίζεις να μην εκδηλωθεί, ενισχύοντας το ανοσοποιητικο.
Την φροντίζουμε, αυτό το ξέρουμε!
πρέπει να λυθεί το γαστρεντερικό.τα κακά γίνονται λίγα σφιχτά
Ναι μακάρι να γίνει έτσι αλλά πρώτα:
πρέπει να λυθεί το γαστρεντερικό.
Για να καταλάβεις το τελευταίο δίμηνο αφόδευε μια φορά στις 7-8 ημέρες.
Το τι γινόταν τότε ή μέχρι τότε δεν στο συζητάω.
Τρώει 60-75 γραμμάρια ξηρά και δύο κουταλιές της σούπας κονσέρβα ανα ημέρα. Σε φυσιολογικές συνθήκες,όχι δηλαδή όταν είναι τουμπανιασμένη. Δεν έχει φάει ποτέ,ξηρά, χωρίς προσθήκη νουγιόλ ή βαλσαμόλαδου. Την ξηρα επίσης την ανακατεύω με λαχανόζουμο και άλλα λαχανικά.Ξηρή τροφή τρώει;
Κάνω ότι έκανα, περιμένουμε να δούμε την απόκριση απο το thyrostat πρώτα.Σχετικά με το θέμα του FIP και της διατροφής βέβαια μάλλον μόνο ο τελευταίος θα εξέφρασε ίσως άποψη που το ανακάλυψε.
Τρώει 60-75 γραμμάρια ξηρά και δύο κουταλιές της σούπας κονσέρβα ανα ημέρα. Σε φυσιολογικές συνθήκες,όχι δηλαδή όταν είναι τουμπανιασμένη. Δεν έχει φάει ποτέ,ξηρά, χωρίς προσθήκη νουγιόλ ή βαλσαμόλαδου. Την ξηρα επίσης την ανακατεύω με λαχανόζουμο και άλλα λαχανικά.
Εχουμε δοκιμάσει όλες τις τροφές,τις πανάκριβες εως τις ακριβές. Κανένα αποτέλεσμα.
Όλοι οι γιατροί έλεγαν θα δούμε και θα δούμε και θα φτιάξει. Κανα δυό μου είπαν να δίνω την fibre της royal που έχει πάρα πολλές φυτικές ίνες. Το κάνω σε ποσοστό 10% του συνόλου της ξηράς.
Υποτίθεται λοιπόν οτι είναι ζήτημα του θυρεοειδή.Αν ρυθμιστεί θα φτιάξει και το εντερικό.
Επίσης είναι πολύ νευρική γάτα. Παράδειγμα, αφού φάγαμε μισή ώρα για να της πάρει αίμα, της έκανε αναισθησία και παρόλα αυτά,ήταν τέζα και την κρατάγαμε τρία άτομα και... Μας πήρε άλλη μία ώρα. Η επόμενη γάτα έκανε το ίδιο σε 2 λεπτά!
Κάνω ότι έκανα, περιμένουμε να δούμε την απόκριση απο το thyrostat πρώτα.
Έχω τις εξετάσεις,θες να στις στείλω με mail όπως τον παλιό καλό καιρό;:D
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας