Κι εγώ το σκέφτηκα αλλά κράτησα διακριτικά ευγενική σιωπή χα χα χα :DΠες αλήθεια, εκεί στο παπούτσι έχει πέσει λιπόθυμο το ζώο, ε; :D
Κάτι ξέρεις εσύ "Μπουμπουλίνα" μου :)Να ξερεις πως η δουλεια που εκανες μεχρι τωρα ειναι δυσκολη
Ακόμα προσπαθούμε να καταλήξουμε κάπου,έχουμε θέματα κοπρόστασης δυστυχώς.πολυ ευχαριστη καταληξη
Βρέ... Παλιόπαιδα:D!Πες αλήθεια, εκεί στο παπούτσι έχει πέσει λιπόθυμο το ζώο, ε;
Καλά δεν έχεις παρατηρήσει τις γάτες να μυρίζουν η μία τον ποπό της άλλης; Έτσι αναγνωρίζονται :)Γενικά όμως, μόνο τέτοια σημεία γουστάρει
Οπότε Μαρία να της δώσει κανένα Σωκράτους και θα τον θυμάται για πάντα;Καλά δεν έχεις παρατηρήσει τις γάτες να μυρίζουν η μία τον ποπό της άλλης; Έτσι αναγνωρίζονται :)
δεν κατάλαβα Γιάννη να της ρίξω καμιά "απολογία ή να δώσω σκέτο "κώνειο"Οπότε Μαρία να της δώσει κανένα Σωκράτους και θα τον θυμάται για πάντα;
δεν κατάλαβα Γιάννη να της ρίξω καμιά "απολογία ή να δώσω σκέτο "κώνειο"
Εσώρουχο εννοεί χα χα χαΟπότε Μαρία να της δώσει κανένα Σωκράτους και θα τον θυμάται για πάντα;
σόρρυ guys μεγάλωσα μόνο με την μάνα μου, δεν έιχα εμπειρίες απο σώβρακαΕσώρουχο εννοεί χα χα χα
Εγώ ξέρω ότι μυρίζοντας η μία τον ποπό της άλλης μαθαίνουν που βρήκε φαγητό η άλλη γάτα! Εντυπωσιακό;Καλά δεν έχεις παρατηρήσει τις γάτες να μυρίζουν η μία τον ποπό της άλλης; Έτσι αναγνωρίζονται :)
Εγώ ξέρω ότι μυρίζοντας η μία τον ποπό της άλλης μαθαίνουν που βρήκε φαγητό η άλλη γάτα!
Αλικιό,τι να κάνουμε... Και η τελευταία συσκευή που δούλευε αποθανατίζει ήδη εξωτικές παραλίες!mehΔημητρό τι θα γίνει καμία φώτο της Ρόζας θα ανεβάσεις να την καμαρώσουμε;
Δεν το ξέρω και επιστημονικά αλλά το έχω ακούσει.. μπορεί να είναι και χαζομάρα! Δεν είχα ποτέ γάτα όσο και αν θέλω... Ξέρω αυτό με τον ποπό και το άλλο (που είναι επιστημονικά διαπιστωμένο) πως το 99,9 % των τρίχρωμων γατιών είναι θηλυκές! :DΜεγαλωσα με γατες. Εχω στην αυλη μου 33 γατες. Αυτοο πρωτη φορα το σκουσα.. ..
Πωωω θα έρθω εγώ από κει να την χαρώ και να την βγάλω φώτο! Τέτοιο μοντέλο δεν πρέπει να μένει χωρίς Photoshooting...Αλικιό,τι να κάνουμε... Και η τελευταία συσκευή που δούλευε αποθανατίζει ήδη εξωτικές παραλίες!meh
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας