Εγω παλι σκεφτομαι...η τροχαια πως να τον εννοει;... Ξερουμε;Αλλιως θεωρεις το κυνδινο εσυ αλλιως εγω απλα τα πραγματα.
Εγω παλι σκεφτομαι...η τροχαια πως να τον εννοει;... Ξερουμε;Αλλιως θεωρεις το κυνδινο εσυ αλλιως εγω απλα τα πραγματα.
Μια χαρα ειναι τα φιμε τζαμια σου κι'εγω τετοια εχω, οταν ταξιδευω ομως τα πουλια μου εχουν την θεση τους διπλα μου (για να τα ελεγχω, φωτο 1) δεμενα με την ζωνη γι'ασφαλεια. Δεν μου φαινονται παραξενα οσα γραφεις εχω δει και χειροτερα (2φωτο στην Λ. Μεσογειων)...σοβαρα ενοχλουν και τα φημε τζαμια. Αληθεια; στρεσαρετε πιο πολυ; θα τα βγαλω αμεσως...
καληνυχτα.
Ώπα, Σωτήρη, μην το κάνεις αυτό και χαλάσει η μόστρα του αυτοκινήτου! Θα μπορούσες ίσως να πάρεις ένα θωρακισμένο, ώστε να μην ανησυχούμε για την σωματική σου ακεραιότητα κάθε φορά που βγάζεις βόλτα τον Τουΐτι σου!σοβαρα ενοχλουν και τα φημε τζαμια. Αληθεια; στρεσαρετε πιο πολυ; θα τα βγαλω αμεσως...
καληνυχτα.
Σωτηρη, με ολη την καλη διαθεση και εγω αυτο ελεγα για το Γιουτζι αλλα μια στιγμη αρκουσε για να παθω ο,τι επαθα και τωρα καθομαι και κλαιω σκεφτομαι οτι ειναι 2 στενα πιο κατω.Εξαλου τα φτερακια του ειναι αρκετα κομμενα.. Πανω απο μισο μετρο δεν μπορει να παρει υψος.
Μερικοι ανθρωποι οπως εισαι και εσυ απο αυτους, εχουν μπερδευτει λιγακι με τον παπαγαλο τους.νερακι του εδωσα, πιστευω οτι επικυνδυνο ειναι αν εισαι επιπολαιος, εγω σκεφτηκα αρκετα ολες τις συνεπειες, ιδιος οταν ανοιξα την πορτα του αυτοκινητου. Ισα ισα πιστευω οτι του κανει καλο να συνηθισει κατι τετοιο.. Εξαλου τα φτερακια του ειναι αρκετα κομμενα.. Πανω απο μισο μετρο δεν μπορει να παρει υψος.. Εν το μεταξι μεσα σε μια βδομαδα εχει γινει αλλο πουλακι... Δεν φευγει απο πανω και ειναι υπερβολικα ηρεμος..
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας