blackholesun
PB Member
μα που αραγε να παω τον Τουιτι βολτα αυριο... στην Γλυφαδα η στα λιμανακια...
για βοηθηστε ρε παιδια..
για βοηθηστε ρε παιδια..
Ανθρωποι σαν εσενα μπορει να βγαζουν χρυσαφι απο το στομα τους ενω μεσα τους μπορει να καινε καρβουνο.. και επειση εισαι και 10 χρονια μεγαλυτερος μου, βαλε κατω τον εγωισμο σουκαι μαθε πρωτα οτι το ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΑ δηλωνει πολλα, και ειναι και προσβλητικο.. Πιστευω να το καταλαβες αυτη την φορα ευγενικε διπλωματη μου.Για τα υπόλοιπα, το διαδίκτυο αφήνει πάντα μεγάλο περιθώριο μεγαλοστομιών και μασκών...
Σωτηρη κανενας δεν πολεμαει μαζι σου, εχεις βαλει ενα θεμα και ο καθενας λεει την αποψη του.Αν δεν μπορεις να δεχτεις αρνητικες απαντησεις να μην ανοιγες το θεμα απο την αρχη η μηπως περιμενες να περασει απαρατηρητο ή μηπως ηθελες να σου πουμε ολοι "μπραβο";Η κριτικη ειναι δεκτη, αλλα να υπαρχει οριο, και μερικοι, ες ξεφυγαν.
Λοιπον κουραστικα να παιρνω τα οπλα και να πολεμαω, η τουλαχιστον ετσι αισθανομαι οτι και να γραψετε δεν απανταω. Η γνωμη μου για μερικους ειναι μια και οπως ειπα ειμαι καθετος.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας