Φροντίδα Βολτα με αμαξι μαζι με τον Τουιτι

μα που αραγε να παω τον Τουιτι βολτα αυριο... στην Γλυφαδα η στα λιμανακια... 😛



για βοηθηστε ρε παιδια.. 😛
 
γιατι δε τον φερνεις μια βολτα στην περιοχη μου; Ειναι ωραια, φερτον μια στα εξαρχια ν ατον κερασω μπυριτσες... Μονο μην πιει πολυ και κοκκινησει η μυτουλα του, α και που σαι τα φιμε τσαμακια βγαλτα γιατι πρωτον οι δικοi mou στα λιμερια μου θεωρουνε *κυριλατους*αυτους που τα εχουνε κ σκανε εκει οποτε θα τα σπασουν και δευτερον ειναι παρανομz ετσι κ αλλιως και θα σε καρφωσουνε στους μπατσους 😀
 
dada οχι data, φερτον βολτα στον πειρατη η στο under θα γουσταρει
 
ειναι πολυ μαυριλα εκει μεσα μπορει να το βουτηξει κανας βιτσιωζος γκοθας για γλωσσοφυλα κ αλλα σχετικα.. Κριμα το πουλακι
 
Φιλε πολυβιε ανθρωποι σαν εσενα δυστυχως για μενα ειναι καλοι μονο στο να λενε διαφορες παροιμιες, να μιλανε στην καθαρευουσα κτλ κτλ, την σαπουνοπερα μου αν και δεν σου αρεσε την ειδες ομως και της εκανες και κρητικη.. Οπως εσυ ομως με το απλο και ελευθερο δικαιωμα σου λες το πραγματικο ενδιαφερον μου ([πραγμα που με στεναχωρη) Σαπουνοπερα ετσι λεω και εγω αυτα που λες ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΦΙΛΕ. αντε καληνυχτα τωρα.
 
Kαλά, δεν θα ανοίξουμε και προσωπική κουβέντα εδώ μέσα. Το ότι, η γλώσσα που χρησιμοποιείς ("Μπούρδες" , "πάρε ανάσα, πρόσεξε μην σκάσεις" κλπ. και ο τόνος σου είναι μοναδικά κακός, κατά τη γνώμη μου, σε αυτό το φόρουμ, δεν έχει σημασία, δεν μπήκαμε για να κάνουμε παρέα βασικά, άσχετα αν ο σεβασμός είναι αναγκαίος και αν κάποιοι θα γνωριστούν και θα "δέσουν".
Για μένα περισσότερη σημασία έχει, ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Τα ενδιαφέροντα, ο τρόπος που αντιμετωπίζει κάποιος τους άλλους, τη ζωή, τις συμβουλες κλπ. πάνε "πακέτο". Και επειδή, όποτε γράφω στα γενικά θέματα (αποφεύγω τα εξειδικευμένα, όχι γιατί δεν ξέρω, αλλά επειδή ξέρω ότι έρχονται από πίσω άνθρωποι-"ογκόλιθοι" γνώσεων και όχι "ακροβάτες"), πάντα γράφω υπό το πρίσμα πως, για να είναι το οποιοδήποτε ζώο ευτυχισμένο ή καλοζωϊσμένο, δεν προέχει ούτε το να το κάνει κανείς αρλεκίνο, ούτε να το φιλάει στο στόμα, ούτε τα διάφορα ντεσού, αλλά το να έχει ισορροπημένο ιδιοκτήτη, που ξέρει γιατί το χρειάζεται, που το τοποθετεί στη ζωή του και πόσο σημαντικό είναι.
Για τα υπόλοιπα, το διαδίκτυο αφήνει πάντα μεγάλο περιθώριο μεγαλοστομιών και μασκών...
 
ΟΚ, εδώ ο Σωτήρης έχει κάνει τις εξής παραδοχές:

1. είναι πολύ καλός οδηγός για να προκαλέσει ατύχημα
2. Γνωρίζει τον παπαγάλο του απέξω κι ανακατωτά
3. είναι υπό έλεγχο των πιθανοτήτων
4. Δεν χρειάζεται να το παραδεχτεί όταν κάνει λάθος, ιδιαίτερα σε ένα forum.

Από όλα αυτά, νομίζω πως μόνο το 4. Δικαιολογείται.
Για τα υπόλοιπα, δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσει κανείς.
 
Για τα υπόλοιπα, το διαδίκτυο αφήνει πάντα μεγάλο περιθώριο μεγαλοστομιών και μασκών...
Ανθρωποι σαν εσενα μπορει να βγαζουν χρυσαφι απο το στομα τους ενω μεσα τους μπορει να καινε καρβουνο.. και επειση εισαι και 10 χρονια μεγαλυτερος μου, βαλε κατω τον εγωισμο σουκαι μαθε πρωτα οτι το ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΑ δηλωνει πολλα, και ειναι και προσβλητικο.. Πιστευω να το καταλαβες αυτη την φορα ευγενικε διπλωματη μου.
 
Κατερινα δεν ειπα οτι πρεπει να το κανει ο καθε ενας α αυτο,
ουτε ειπα οτι ηταν σωστη επιλογη, ισα ισα ηταν μια στιγμη αδυναμιας, το ειπα και ο ιδιος, ειχα ανχος και ανησυχια, γιατι ηξερα οτι δεν ηταν σωστο. Απλα ηθελα τοσο πολυ να μοιραστω της ωρες μαζι του που απλα τον πηρα μαζι μου. Το ειπα και στην αρχη του ποστ, μου ειπαν 10 ατομα οτι δεν ηταν σωστο, και σωστα ειπαν και συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ, υπηρξαν ομως 2,3 που το ειπαν με ενα τροπο λιγο διαφορετικα (ειμαι καθετος σε αυτο δεν αλλαζω) παραδειγμα σαν τον κυριο Πολυβιο παραπανω... Που χρησιμοποιησε την λεξη σαπουνοποερα κτλ. Η κριτικη ειναι δεκτη, αλλα να υπαρχει οριο, και μερικοι, ες ξεφυγαν.
Λοιπον κουραστικα να παιρνω τα οπλα και να πολεμαω, η τουλαχιστον ετσι αισθανομαι οτι και να γραψετε δεν απανταω. Η γνωμη μου για μερικους ειναι μια και οπως ειπα ειμαι καθετος.
 
Θα ηθελα να σας θυμήσω οτι απο τους κανόνες λειτουργειας δεν επιτρεπονται:
Υβριστικά μηνύματα ή μηνύματα που περιέχουν λέξεις και φράσεις σε ύφος και τόνο που προσβάλλει τα άλλα μέλη.
Δημόσια προσωπική αντιπαράθεση μεταξύ των μελών για οποιονδήποτε λόγο. Το PetBirds δεν πρόκειται να γίνει μέσον έκφρασης εμπαθών ή άλλου είδους επιθέσεων για κανέναν.
 
Το "αντάξιο τηλεοπτικής σαπουνόπερας" κολλάει στον τρόπο αντιμετώπισης και παρουσίασης του ζώου. Επίσης, τα σχόλια που έγιναν από όλους ήταν σχετικά με τα όσα έγραψες, το πουλί, την ασφάλεια κλπ. και από κάποια στιγμή και μετά σχετικά με τον τρόπο γραφής στο φόρουμ και αντιμετώπισης μελών. Για να το καταλάβεις καλύτερα, ΠΟΤΕ δεν είχα παρέμβει στην παρουσίαση σου. Την έχω διαβάσει σχεδόν όλη, δεν είχα κανένα λόγο να μιλήσω και δεν μίλησα. Ασχολήθηκα, με το μεμονωμένο θέμα της ασφάλειας και πολύ περισσότερο με τον τρόπο που μίλησες σε άλλα μέλη.
Όποια άποψη και αν έχω για το άτομο σου ή και για τον καθένα δεν απασχολεί το φόρουμ. Αντιθέτως, μας κόσμησες με προσωπικές κριτικές, τις οποίες από όσο έχω δει, θα μπορούσαν ουκ ολίγοι να στις επιστρέψουν περίτεχνα, αλ΄λά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Τέτοια σχόλια μπορούν να γίνονται με προσωπικά μηνύματα. Τα άλλα τα είπαμε, αν νοιώθεις ότι κάποιος σε έβρισε μπορείς να ζητήσεις παρέμβαση ενός moderator.
Η ηλικία δεν δείχνει από μόνη της ούτε σοφία, ούτε ωριμότητα. Θαυμάζω και έχω το εκφράσει προσωπικά, συνομιλητές πολύ μικρότερους ή μεγαλύτερους εδώ μέσα.
 
μαθε ομως οτι το (ανταξιο της τηλεοπτικης σαπουνοπερας ειναι και προβλητικο) και λες εδω ->ΠΟΤΕ δεν είχα παρέμβει στην παρουσίαση σου. Την έχω διαβάσει σχεδόν όλη, δεν είχα κανένα λόγο να μιλήσω και δεν μίλησα, στο τελος ομως ειπες να τα χωσεις και λιγο... Να σου πω τωρα, δεν προκειται να σε παρεξηγηση κανενας, ενταξει Πολυβιε γραφεις ομορφα ωραιοποιημενα κτλ, μην προσπαθεις να σωσεις τα χαμενα, παντος ενα ειναι το σιγουρο, απο σενα δεν προκειται να διαβασω τιποτα, και ο λογος ειναι οτι θα ειναι σιγουρα ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΕΣ (υποψην δεν λεω κατι κακο ->κολλάει στον τρόπο αντιμετώπισης και παρουσίασης του ζώου, αυτο που ειπες εννοω και εγω...) προσεχε γιατι υπαρχουν πολλοι εδω μεσα που καταλαβαινουν.. Δεν εισαι ο μοναδικος με αριστο διπλωματικο λογο..
 
Η κριτικη ειναι δεκτη, αλλα να υπαρχει οριο, και μερικοι, ες ξεφυγαν.
Λοιπον κουραστικα να παιρνω τα οπλα και να πολεμαω, η τουλαχιστον ετσι αισθανομαι οτι και να γραψετε δεν απανταω. Η γνωμη μου για μερικους ειναι μια και οπως ειπα ειμαι καθετος.
Σωτηρη κανενας δεν πολεμαει μαζι σου, εχεις βαλει ενα θεμα και ο καθενας λεει την αποψη του.Αν δεν μπορεις να δεχτεις αρνητικες απαντησεις να μην ανοιγες το θεμα απο την αρχη η μηπως περιμενες να περασει απαρατηρητο ή μηπως ηθελες να σου πουμε ολοι "μπραβο";
Οχι δεν παει ετσι, δεν σε κατηγορω ολοι εχουμε κανει λαθη κανενας δεν γεννηθηκε αλανθαστος, η ουσια αυτου του θεματος ειναι να σε προτρεψουμε να μην ξανακανεις κατι τετοιο για την ασφαλεια του πουλιου και εννοειτε και σε εσενα.
 
Βικτωρια μακαρι να μιλουσανε ολοι σαν εσενα.. Θα ηταν δεκτη η γνωμη τους απο ολους... αλλα σχολια με υποκοριστικα οπως σαπουνοπερες, ειρωνικος, τυπου διπλωματικες προθεσεις που καταληγουν στο οτι δεν νοιαζομαι για το πουλι κτλ, δεν της ανεχομαιι.



Και να σου πω και την αληθεια προσωπικα ξενερωσα τοσο πολυ με 2,3 ατομα που δεν θελω να ξαναμπω στο συγκεκριμενο φορουμ...
Δυστυχως εχασα τον ενθουσιαμο μου εδω μεσα.. λυπαμαι ειλικρινα. Μην απαντηση κανενας δεν θα απαντησω .. κανω διαγγραφη. Να ειστε καλα ολοι σας.
 
Στην ζωη σου θα συναντησεις ανθρωπους πολλους και διαφορους αλλους θα συμπαθεις αλλους οχι ειναι πραγμα εφικτο και πρεπει να το δεχτεις.
Το οτι δεν σου αρεσαν καποια πραγματα που ειπαν για εσενα μην το παιρνεις προσωπικα σε ολους μπορει να συμβει.
Ας αναψουμε την πιπα της ειρηνης και να καλμαρουμε λιγο, δεν ειναι λογος να διαγραφτεις απο το φορουμ για κατι τετοιο.
Δεν σε κατηγορει κανεις,τα λαθη γινονται για να μαθαινουμε και οχι μονο εσυ αλλα ολοι μας εδω μεσα!
 
Back
Top