Γενικά Βρήκα έναν υάκινθο μακάο 500 €

Την Πέμπτη η ΕΤ3 έχει ντοκιμαντέρ για τους Μακάο. Στις 12:00 και στις 16:00.
Το βασίλειο των Μακάο.
Το να το παρακολουθήσεις μοιάζει με ότι πιο ενδιαφέρον μπορείς να κάνεις αυτήν την στιγμή.
 
Εντάξει ελεεινό. Νίκο πρόσεχε, σε ένα σημείο ζητάει φωτογραφία σου για να δει τάχα μου σε τι άτομα θα πάνε οι παπαγάλοι του. Αν είναι δυνατόν. Εντελώς απάτη!
Ζηταει μια εικονα του ενδιαφερόμενου, Εννοει κανει ερωτήσεις κ ζηταει απαντησεις ωστε να δει το προφιλ του ενδιαφερόμενου
 
Αν ρωτησεις πως θα στειλεις τα χρηματα σου θα σου πει western union
Στειλε μια φωτο απο το ιντερνετ και δες τι θα σου απαντησει!
Τι φώτο;
[automerge]1561218080[/automerge]
Δε στέλνω τίποτε. Καταλαβαίνω τον κίνδυνο.Απλώς το ξεχνάω... Κρίμα! Θα σκεφτώ χωρίς βιασύνη για κάτι άλλο. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!
[automerge]1561218107[/automerge]
Δε στέλνω τίποτε. Καταλαβαίνω τον κίνδυνο.Απλώς το ξεχνάω... Κρίμα! Θα σκεφτώ χωρίς βιασύνη για κάτι άλλο. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!
 
Τελευταία επεξεργασία:
Γεια Νίκο! Μπορείς να ρίξεις μια ματιά σε αυτό το βίντεο. Το βρήκα πολύ ενδιαφέρον.
Ουσιαστικά λέει τι πρέπει να προσέξεις πριν πάρεις μακαο και ποιες είναι οι υποχρεώσεις σου..
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

Πηγή: https://youtube.com
 
Νομιζω οτι αγορα μακαω με 500 ευρω, οπως και η υιοθετηση του απο καποιον που θα στον δωσει, πρεπει να αποκλειστεί απο το μυαλο σου και να πας προς μικροτερους κ ευκολότερους παπαγαλους! 🙄
 
Eγώ πάλι αναρωτιέμαι αν ο φίλος ξέρει ότι τα "μπανάκια" οι "διακοπούλες" και οι "έξοδοι για παιγνίδι" πρέπει να κοπούν τουλάχιστον κατά 60-70% για να φροντίζεις ένα τέτοιο πλάσμα. Επίσης η προσοχή που δίνεις αφορά τις αρρώστιες, τα ψυχολογικά του πουλιού (είναι πανέξυπνα πλάσματα και επηρεάζονται ψυχολογικά), την σωστή εκπαίδευση. Και φυσικά μπορεί το πουλί να αγαπήσει ή να προτιμήσει κάποιον από την οικογένεια. Αν συμβει αυτό τι θα κάνεις; Θα τον παρατήσεις;

Επιπλέον αφού μιλάμε για Μακάο, μιλάμε για ένα μεγάλο πουλί με ακόμα μεγαλύτερες απαιτήσεις στην καθαριότητα, τη φροντίδα, τα ιατρικά έξοδα, τα έξοδα διαμονής τα παιγνίδια.

Επίσης οι "καταστροφές" στο σπίτι θα είναι μεγάλες. Ελπίζω να ζεις σε έπαυλη και να μην έχεις φυσικά σκοπό να έχεις το πουλί αυτό σε κλουβί. Θα το σκοτώσεις ψυχολογικά. Αν οι δικοί σου μπορούν να "αντέξουν" οικονομικά και ψυχολογικά τις φθορές σε οτιδήποτε ξύλινο (αλλά και μη) αντικείμενο τότε εντάξει.


Την αγγελία τη διάβασα, κλασική απάτη του ίντερνετ. Απορώ γιατί εξακολουθεί ο κόσμος να ψάχνει σε τέτοιες αγγελίες. Για παπαγάλο "μισοτιμής"; Αν όντως τον θες για παρέα και για να τον αγαπήσεις θα δώσεις όσα "πρέπει" δεν θα ψάξεις να... κόψεις στο ζύγι.

Όπως και να έχει ούτε δική μου απόφαση είναι ούτε λόγος μου πέφτει. Αυτές ήταν οι όποιες συμβουλές μπορούσα να δώσω.
 
Εγώ πάλι απορώ που είπε ένα 9χρονο παιδί ότι θα πάρει μακάο κι εμείς οι υπόλοιποι γράψαμε 3 σελίδες. 🤔

Εγώ πάλι σκέφτηκα να πω κάτι, αλλά ήμουν σιγουρη ότι θα μου λεγατε να μη φευγω εκτός θέματος και αν δεν με απασχολεί να μην απαντήσω. Όποτε γιατί όχι; Μακάο ένα εννιάχρονο.
 
Back
Top