Γενικά Βρήκα κι άλλο καναρίνι χωρίς δάχτυλα

Εγγραφή
6 Μαϊ 2020
Μηνύματα
322
Πόλη
Πειραιάς
Μαλλον καποιος μου κανει πλακα ή ο ίδιος ασυνείδητος πεταει τα πουλια που δεν του κανουν απο δω κ εκει. Μολις μαζεύτηκε απο το πεζοδρομιο κατω απτο σπιτι. Ειναι πιο μικρο και φαίνεται πιο ταλαιπωρημενο απτον Χρησταρα (το πρωτο που διασωθηκε κ πλεον ειναι καλα). Μπηκε στο πισω μπαλκονι που το λεω πλεον "ιατρειο καναρινιων". Το αφηνω να ηρεμησει με αυγοτροφη κ νερο κ βλεπουμε.
 

Συνημμένα

  • P00711-114940.webp
    P00711-114940.webp
    36,5 KB · Προβολές: 105
Τι να πεις πρέπει να είναι κάποιος που να κάνει αιμομιξιες συνεχώς... Ξανά μπράβο που διεσωσες το μικρούλι! Στο ράμφος του πάνω έχει κάτι σαν τραύμα είναι αίμα ή έχει λερωθει; Ελπίζω να ζήσει και να το χαρείς Πόλλα χρόνια ακόμα👍
 
Απαράδεκτη η κατάσταση. Κάποιος από εκεί δίπλα είναι γιατί τόσο μικρά καναρινάκια δεν μπορούν να διανύσουν μεγάλες αποστάσεις. Πολύ κρίμα για το μικρούλι αλλά με τον καιρό θα τα βρει τα πατήματα του. Μπράβο σου που το βοήθησες και αυτό. Καλύτερα να του δώσεις και λίγους σπόρους.
 
@Γιαννης17 θα του βαλω κ μπολακι με σπορια. Αν κ μου φαίνεται αρκετα μικρο για να τους ανοιξει.σιγουρα καποιος εδω κοντα ειναι. Που να παει τοσο μικρο..στο επομενο τετραγωνο θα ειχε γινει ορεκτικο για γατες.
 
@ΠΑΝΤΕΛΗΣ V7 Αν ειναι δυνατον! Ποιος νοημων ανθρωπος το κανει αυτο;ξερεις κανεναν απο εκει που εχει καναρινια;απαραδεκτο! Και οχι μονο κανει αιμομιξιες τα αφηνει κιολας με απαισιο τροπο! Λυπαμαι ειλικρινα που υπαρχουν τετοιοι! Μην το κανεις τοτε ρε φιλε καθολου! Δεν μπορω να εκφραστω και καταλληλα! Να σαι καλα που υπαρχεις και εσυ που λεγεσαι ανθρωπος πανω απο ολα και οχι ζωο! Συγνωμη αν ειναι ακαταλληλος ο τροπος που μιλησα αλλα αν πρεπει ας διαγραφει απο το post! Τι κανει το καναρινακι τωρα; Πως ειναι; Εφαγε καθολου;και παλι ολα τα καλα να εχεις ενα καλο να προσφερεις και χιλια καλα να σου ερχονται!
 
@ΠΑΝΤΕΛΗΣ V7 να ξερεις κρατηθηκα παρα πολυ να μην εκφραστω χειροτερα! Α ωραια που εφαγε αυγοτροφουλα! Πως το βλεπεις τωρα; Ειναι ζωηρο; Ή ακομα ειναι τρομοκρατημενο;
[automerge]1594466379[/automerge]
@ΠΑΝΤΕΛΗΣ V7 Εκει που εχεις την αυγοτροφη εχεις το ιδιο να του εβαζες εκει νερο; Μου φαινεται πολυ πιο βολικο και πιο χαμηλο για το καναρινακι!
 
Υπάρχει κάποιο πετσοπ εκεί κοντά; Αν ναι, θέσεις την κατάσταση και την υποψία αιμομιξίας μετ;αξύριστη των γεννητόρων, μήπως και μιλήσουν και πάψει αυτή η ιστορία.
 
@Elli θα παω να αδειασω τα ντουλαπια γιατι δεν μπορεσα να βρω αμμεσα κατι χαμηλο. Εχεις δικιο ειναι λιγο ψηλο αλλα απο οτι ειδα ήπιε.
[automerge]1594466813[/automerge]
@ianos ενα που υπαρχει ειναι αρκετα μακρια.. Απο κει ειχα παρει το πρωτο μου καναρινακι. Αν τον προλαβω θα του πω πως εχει αν και δεν πιστευω να αγχωθει κ πολυ.
 
@ΠΑΝΤΕΛΗΣ V7 α ωραια τοτε! Αν μπορεσεις βρες κατι πιο χαμηλο με πιο μεγαλη επιφανεια να ειναι σταθερο! Γιατι θα κατεβαινει το νερακι και θα του ειναι δυσκολο και να μην γειρει και χυθει το νερακι! Πως το βλεπεις τωρα; Ειναι καλυτερα;ζωηρεψε καθολου;
[automerge]1594468240[/automerge]
@ianos ενα που υπαρχει ειναι αρκετα μακρια.. Απο κει ειχα παρει το πρωτο μου καναρινακι. Αν τον προλαβω θα του πω πως εχει αν και δεν πιστευω να αγχωθει κ πολυ.
Α καταλαβα... Απο το ενα αυτι μπαινει και απο το αλλο βγαινει! Η αναισθησια σε ολο της το μεγαλειο! Τι να πω.. Εχεις κανεναν γειτονα που εχει καναρινια; Για φαντασου απο μια γεννα να εχουν βγει 5 καναρινακια! Και πρεπει να ειναι αλλη γεννα γιατι μου φαινεται οτι ειναι πολυ πιο μικρο απο τον Χρησταρα 😍
 
Τελευταία επεξεργασία:
@Elli καθεται και εξερευνει το κλουβι.σε πολυ χαμηλο μπολακι θα μπαινει μεσα θα το λερωνει με τις ακαθαρσιες κ επειτα θα το πινει. Γιαυτο θελω να εχει λιγο υψος να μην ειναι μεσα στο νερο συνεχεια. Ετσι μου κανε κ το προηγουμενο αλλα στην συνεχεια εμαθε με την ποτιστρα κ λυθηκε το θεμα του καθαρου πόσιμου νερου.
[automerge]1594469864[/automerge]
@Elli ναι ειναι πολυ πιο μικρο. Τι να πω δεν ξερω πολυ καλα την γειτονια γιατι μενω κοντα 3 χρονια εδω. Τριγυρω υπαρχουν καναρινακια αλλα ενα κλουβακι αν δεις σε καποια μπαλκονια. Για φαντασου να σκασουν και τα αδερφια του.. Θα τους νοικιασω γκαρσονιερα μετα.
 
@ΠΑΝΤΕΛΗΣ V7 θα ειναι σε καλα χερια ομως 🤗 μακαρι να βρεθουν αν υπαρχουν αλλα καναρινακια! Αν μπορεσεις το απογευμα κανε μια βολτα και κοιτα στα δεντρα μηπως υπαρχει κανενα καναρινακι! Να υπαρχει καποιος που εχει καναρινια πιο μακρια αλλα ποσο αντοχη να εχει ενα τοσο δα καναρινακι να κανει μια αποσταση αλφα;τι να πω... Καποιος κοντα σου ειναι παντως...οσο για το νερακι του εχεις δικιο αλλα βαλε τουλαχιστον αν εχεις μια εσωτερικη βαση που ειναι για την αυγοτροφη (ξερεις ποια εννοω αυτη που μπαινει μεσα στο στεφανακι) εχει μεγαλυτερη επιφανεια και πιο σταθερη! 😊
 
Συγχαρητηρια για τη διασωση! Ονομαζεσαι πλεον 'Ρομπεν των Καναρινιων'! 🥰
Δεν μπορω να διακρινω καλα. Εχει καποιο σωματικο προβλημα και γι'αυτο το πεταξαν;
 
Το ραμφακι το καθαρισε μονο του. Εχει πεσει με τα μουτρα στο φαι. Εχω κρατησει και την μαλακη τροφη που ειχα προμηθευτει την προηγουμενη φορα οποτε δεν θα πηξουμε στην αυγοτροφη μονο.
[automerge]1594483960[/automerge]
@ΜΑΚΡΥΝΕΙΑ ναι δεν εχει δαχτυλα στα ποδαρακια κ αυτο.
 

Συνημμένα

  • P00711-190832.webp
    P00711-190832.webp
    19,2 KB · Προβολές: 53
Back
Top