Γενικά Βρήκα κι άλλο καναρίνι χωρίς δάχτυλα

@Φοίβος να εισαι καλα Φοίβο.η αληθεια ειναι πως τωρα έμαθα κάποια πραγματα απτο προηγουμενο κ το αντιμετωπίζω ποιο καλα.
[automerge]1594502033[/automerge]
@Elli εδειχνε καλα το απογευμα που το ειδα πριν πεσει ο ηλιος. Θελει το χρονο του πιστευω να παρει τα πανω του κ ισως λιγο παραπανω απο το προηγουμενο λογω μικρης ηλικιας.
 
Μπράβο για το κουράγιο σου και την αγάπη που δείχνεις σε αυτά τα πουλάκια! Εύχομαι να πάνε όλα καλά και με αυτό το πουλάκι όπως και με το άλλο! Επίσης μακάρι να σταματήσει εδώ αυτή η κατάσταση και να μην ξανακάνει κάποιος αυτή την χυδαία πράξη! Πάντως είναι όμορφο!👍
 
@Elli ειναι καλα. Αδειασε το μπολακι με την αυγοτροφη. Μαλλον ειχε πεσει πεινα. Θα του βαλω μισή μιση σημερα με την μαλακη τροφη. Θα του αφησω και λιγα σπορακια να παιζει.
 
@TheKostis οχι δεν ειναι σιγουρο. Απο οτι μου ειχε πει ο γιατρος ακομα κ μια ανθρωπινη τριχα μακρια να υπαρχει στην φωλια αυτη μπορει να μπλεχτει στα δαχτυλα των νεοσων και να διμηουργησει το προβλημα αυτο.
 
@TheKostis Καλησπερα!Η γνωμη μου ειναι ειτε αιμομιξια ειναι ή γενετικη ανωμαλια ειναι ή γενετικη διαταραχη (δεν ξερω αν τα λεω και σωστα) ή δεν ξερω και εγω τι αλλο δεν πρεπει να τα αφησεις ετσι στο ελεος του! Και αφου αυτος ειδε στην πρωτη γεννα οτι βγηκε το ενα ετσι ή ολα (δεν ξερουμε) γιατι να προχωρησει και σε δευτερη γεννα;δεν ξερω υπαρχουν παρα πολυ τροποι να το χαρισεις να το πουλησεις (αν θελεις) να το δωσεις καπου αλλου παρα να το παρατας με αυτον τον τροπο! Και ποιος ξερει ποσα αλλα καναρινακια εβγαλε ετσι και τα εδιωξε με αυτον τον τροπο! Τα 2 ηταν τυχερα που επεσαν στα χερια του παλικαριου τα αλλα;(αν υπαρχουν;)δεν ξερω τι συμβαινει το θεμα ειναι οτι ειναι αμαρτια τα καναρινακια που εχουν αυτο το 'προβλημα' (στην ουσια δεν ειναι 'προβλημα' μια χαρα αυτοεξυπηρετειται ειναι ενα κανονικο καναρινακι και θα κελαϊδισει και θα φαει και θα πεταξει) αλλα αυτος τα διωχνει και σε μικρη ηλικια που εχει το περιθωριο να σκεφτει μεχρι να μεγαλωσουν που μπορει να τα δωσει! Το θεμα ειναι εφοσον το εκανε το εχει ξανακανει πολλες φορες και ποιος ξερει που εχουν καταληξει αυτα τα καναρινακια! Τωρα αν καποιος μπορει να πει με βεβαιοτητα αν ειναι αιμομιξια δεν ξερω! Ευχομαι και μακαρι να μην το ξανακανει αυτος (αν και δεν το νομιζω) ή να βαλει μυαλο (αν και δεν το νομιζω) και λυπαμαι πολυ που υπαρχουν τετοια ατομα...
 
@ΠΑΝΤΕΛΗΣ V7 ακομα ειναι φοβισμενο! Το καλο ειναι οτι τρωει και πινει νερακι! Ολα τα αλλα θα τα ξεπερασει σιγα σιγα 😁 θα βρει τα πατηματα του με τον καιρο γιατι δεν ξερουμε και ποσες μερες τριγυρνουσε στους δρομους 😔
 
Πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνεις Παντελή.
Εύχομαι το καλό που κάνεις να το βρεις μπροστά σου.
Σίγουρα είναι αποτέλεσμα γενετικής ανωμαλίας τόσο των πουλιών όσο και του ανθρώπου που τα πετά έξω από την πόρτα σου.
 
Δεν υπάρχει αυτό που σου συμβαίνει. 😲...
Yπάρχει και είναι σχετικό με την ασχετοσύνη ή την αδιαφορία του κατόχου. Ούτε αιμομιξίες, ούτε τίποτα περίεργο. Ενας επιθετικός αρσενικός κάτω απο μια πίεση απο διατροφικές ελλείψεις, δεν φαντάζεσθε τί μπορεί να κάνει την αναπαραγωγική περίοδο. Εχω περάσει απο πολλές εκτροφές τα τελευταία 20 χρόνια και έχω δεί και χειρότερα, Πολύ χειρότερα!
 
@Elli τρωει αρκετη ποσοτητα τροφης, πινει και νερακι οποτε απο σιτηση παμε καλα. Το θεμα ειναι οταν βαζω χερι να του βαλω τροφη και νερο χτυπιεται πολυ στα καγκελα και φοβαμαι οτι θα πληγωθει οποτε κανω οσο πιο συντομα μπορω. Πρεπει να του πάρω κλουβακι με συρταρι χωρις σχαρα οπως και στο προηγουμενο για να ειναι πιο ανωδυνη η αλλαγη υποστρωματος.
 
Back
Top