Φροντίδα Βρηκα μια ευκαιρεια για ενα ωραιο κλουβι

inpense

PB Member
Πόλη
Πρέβεζα
παζαρεψα ενα κλουβι και τελικα θα το παρω με 100€
το κλουβι το ειχε ενα παλληκαρι και το χρησιμοποιησε μονο κανα δυο φορες για να βαλει μεσα ενα African Grey που εχει αλλα τελικα δεν χωραγε στο σπιτι του και το δινει. Τελικα θα το παρω . Πιστευω ειναι παρα πολυ καλη ευκαιρια:)

Συνημμένα

• DSC00073.webp
    DSC00073.webp
    8,8 KB · Προβολές: 198
Πολύ ωραίο είναι Inpense! Εύχομαι να καλοπεράσουν εκεί μέσα τα αγοράκια σου:)

ευχαριστω
αυριο παω και το παιρνω
σκεφτομαι να βαλω ενα κορμο απο δεντρο μεσα γιατι το κλουβι ειναι μεγαλο

Άντε καλορίζικο. Πολύ καλή απολύμανση μην ξεχάσεις να κάνεις. Κι ας είναι σχεδόν καινούριο.

εχω ενα παρασιτοκτονο της tabernil θα το ψεκασω πρωτα με αυτο και μετα θα τα βαλω
καλα μολισ το ειδα ειπα γιωργο εδω μεσα τα καμαρια θα κανουν παρτυ

πολυ ωραιο, αρχοντες θα ειναι εκει μεσα:D

Εάν η διάσταση είναι μεγάλη, νομίζω ανέφερες κάτι, ναι βάλε και κανένα χοντρό κλαδί.. 😉
Έχω πάρει κάποια της Trixie τα οποία είναι από φυσικό ξύλο (είναι χοντρά κλαριά)αλλά βιδώνουν κανονικά πάνω στο κλουβί. Τρελλαίνονται να πατάνε πάνω τους και να τα πειράζουν στην άκρη.. άν ψάξεις λίγο μπορείς να βρεις και ωραία παιχνίδια από φυσικό ξύλο (χωρίς κινδυνους). Η Πωλίνα έχει πάρει κάτι τέλεια!😱

εχω ενα παρασιτοκτονο της tabernil θα το ψεκασω πρωτα με αυτο και μετα θα τα βαλω
καλα μολισ το ειδα ειπα γιωργο εδω μεσα τα καμαρια θα κανουν παρτυ
Και απολύμανση! Πλύσιμο με ένα σαπουνάκι απολυμαντικό (πχ dettol). Ποτέ δεν ξέρεις :)

αυριο μολισ τα βαλω θα βαλω μερικες φωτο για να δειτε τα δυο αγορια στη βιλα

καλο θα ηταν... Να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

και με ξύδι μπορείς να το πλύνεις, κάνει καλή δουλειά

παρεμπιπτοντος εχω βαλει αμμο στο παλιο κλουβι και κανει παρα πολλη καλη δουλεια και σε αυτο μονο αμμο θα βαλω στον πατο

Παρα πολυ καλη επιλογη! Και πολυ καλη τιμη γι αυτο το κλουβι! :D Με το καλο να το παρεις και περιμενουμε φωτο! :D

Φοβερό κλουβί μεγάλο οτι πρέπει για τα πουλάκια σου. Σε αυτό θα σου δείξουν κάποιο άλλο μέρος του εαυτού τους. Θα απολαύσεις νέες σκανδαλιές :D

αυτες ειναι ευκαιριες που δεν πρεπει να τις αφήνεις!

δεν ειναι κλουβι, βιλα ειναι για κοκατιλ αυτο το κλουβι! Περιμενουμε φοτο με τη δικια σου διαρυθμηση

Back