Φροντίδα Βρηκα σε καδο σκουπιδιων ενα κλουβι με καναρινι

Και η τηλεοραση και το κινητο! Ε ναιιι
 
καλησπέρα. Πραγματικά παιδιά μόνο θυσαυρό δεν έχω βρεί. μία ηλεκτρική σκούπα ολοκαίνουργια με το κουτί που αργότερα έμαθα οτι την πέταξε το αντρόγυνο από απέναντι γιατί χώριζαν μόλις τρείς μέρες μετά τον γάμο τους! Κατέβασαν στα σκουπίδια ένα ολόκληρο σπίτι και ο κόσμος περίμενε να πάρει πράγματα. κάπιος γιά να σιγουρέψει την σκουπα αφου πρώτα είχε να κουβαλήση έπιπλα τήν έβαλε μέσα στό κάδο. στο μεταξύ πήγα εγώ να πετάξω τα σκουπίδια καί βλέπωντας το χαρτινο κουτί θέλησα να το πάω στήν ανακύκλωση έτσι μου προέκυψε η σκούπα.
 
Πάει αυτοί χωρίσανε, τα πράγματα πετάχθηκαν και τέλος... Μάλλον θα πρέπει να προβλέψουμε ποιά ζευγάρια νιόπαντρα θα χωρίσουν και να στήσουμε βάρδιες ανά περιοχή..
 
καλημερα και καλό μήνα σέ όλους. Παιδιά από Θεσσαλονίκη τα γεγονότα αφού εδώ μένω. Για όπιον γνωρίζη μένω στό μέγαρο μουσικής μπροστά στην θάλλασα. είναι όμορφη περιοχή και όχι η θάλλασα δεν μυρίζη πια έχει καθαρίση κατά πολή τόσο που αραιά και που παίζουν δελφίνια. κατα τα άλλα οτι και εσείς στην αθήνα.
 
Συγχαρητηρια για αυτο που εκανες για το καναρινακι αυτο και πιστευω πως και μονο που το βλεπεις κ το ακους πλεον ετσι θα περνεις κ εσυ μεγαλη χαρα για την φροντιδα κ την αγαπη που του εδειξες! Κ παλι μπραβο σου!
 
Το καθίκι... Εύχομαι, το μυστικό για να ευτυχήσει αυτός ο άνθρωπος, να το ξέρει ένα καναρίνι μόνοκαι να μην του το τραγουδήσει ποτέ.. Καθίκι..

Συγχωρέστε με )




(Προσφέρω χρόνο και μεράκι, να σε βοηθήσω να κατασκευάσουμε ένα μικρό παλάτι για τον μικρό ταλαιπωρημένο φίλο μας)
 
ευχαριστω θερμά για την αγαπη από ολους σας. Ο τυχερουλις είναι μια χαρά εχει ενα πανεμορφο κλουβι οπως του αξιζη και αυτην την ώρα τους εχω βάλει βάλει ζεμπεκιες και εδώ καίγετε το πελεκούδι. τραγουδάει τόσο όμορφα που μας έχει αφήσει άφωνους.
 
Αν και καθυστερημένα διάβασα το ποστ σου, ειλικρινά να το χαίρεσαι και να σας κελαηδάει όπως του /σας αξίζει. Όσο για το dvd, το laptop και ότι άλλο του καεί, μέσα είμαι και συμφωνών με όλους! Δ Ε Ν είναι συμπεριφορά σε ζωντανό οργανισμό αυτή! Συγνχαρητήρια για τις πράξεις σου με όλα τα ζωάκια που βρήκες και να...χαίρεσαι και τη σκούπα! Αυτά είναι τα... Τυχερά της πόλης μας! 😀
 
τώρα να τον δείτε ενας κούκλος! Εβγαλε φτέρωμα στο σβερκάκι του και έχει ωραία μακριά ουρά. συνεχώς κάνει τούμπες στο κλουβί τού και κελαιδάει ατελείωτα. είναι ευτυχησμένος πραγματικά και άλλο τόσο και εγώ πού μέ τόσο απλά πράγματα καταφέρνεις να κάνεις μια ψυχή χαρούμενη. Αυτός πού τον πέταξε ίσως και κάπιες φορές να χάνει για αυτό τον ύπνο του ενώ εγώ κοιμάμαι για αυτό περήφανη.
 
ε τι περιμενεις λοιπον;/ αντε δειξτο μας το αγορι!:D
Ναι, ανέβασε νέα φωτό! Αφού ξέρεις τι ψώνια είμαστε εδώ μέσα (😀, εγώ τουλάχιστο!)!
Η παλιά είναι μακρυνή και δεν πολυφαίνεται καλά!
 
Μπράβο σου Κάτια, σου αξίζει έπαινος, πάλι καλά που υπάρχουν και άνθρωποι σαν και εσένα και μπορεί ο κόσμος και "αναπνέει".. Αναπνέει από τις αδικίες που υπάρχουν..
 
Back
Top