Αναπαραγωγή Γέννησε το θυληκό τι να κάνω τώρα;

Γέννησε το θυληκό... Τι να κάνω τώρα;
Ευχέλαιο.

Θάνο, δεν μπορεί δυστυχώς να δοθεί άλλη απάντηση με τον τρόπο που ρωτάς. Τι ακριβώς γέννησε, ποτε, είναι καναρίνι, πόσα μικρά εκκολάφθηκαν, τι διατροφή έχει, είναι το αρσενικό μαζί; Περιέγραψε μας την κατάσταση για να γνωρίσουμε κάποια πράγματα ώστε να έχουμε άποψη.
 
Περιμένεις αύριο να κάνει το επόμενο. Ελπίζω να είχε προετοιμαστεί σωστά διατροφικά. Καλή συνέχεια και αν χρειαστείς κάτι άλλο, μπορείς να γράψεις σε αυτό το θέμα.
 
Ειναι καναρίνι και μολις γεννησε ενα αυγο.
Είναι μόνη της;
Υπάρχει αρσενικό μαζί της;
Έχεις ξεκινήσει προσπάθεια αναπαραγωγής;
Έχεις απορίες;
Χρειάζεσαι κάποια βοήθεια;
 
Τι ακριβώς γέννησε, ποτε, είναι καναρίνι, πόσα μικρά εκκολάφθηκαν, τι διατροφή έχει, είναι το αρσενικό μαζί; Περιέγραψε μας την κατάσταση για να γνωρίσουμε κάποια πράγματα
Θάνο.. Μην περιμένεις και πολλά από την παρέα αυτή, αν δεν αξιοποιήσεις λίγο από τον χρόνο σου με σκοπό να απαντήσεις σε όσα πολύ μα πολύ σωστά σου ζητά ο Σταύρος να περιγράψεις!
''συν Αθηνά και χείρα κίνει..''
 
Λοιπον... Εδω και αρκετο καιρο τα εχω βαλει μαζι με το αρσενικο... Και ειχε γινει πολλες φορες προσπαθεια αναπαραγωγης απλως θελω να ξερω τι πρεπει να κανω δηλαδη τι να τα ταιζω κλπ
 
απλως θελω να ξερω τι πρεπει να κανω δηλαδη τι να τα ταιζω κλπ
αγαπητέ Θάνο, αυτή η ερώτηση έπρεπε να γίνει τουλάχιστον 2 μήνες πριν ενώσεις τα καναρίνια σου! Επιβάλεται φίλε μου να ξεκινήσεις άμεσα το διάβασμα άρθρων του φόρουμ μας, σχετικά με την διατροφή και την αναπαραγωγή των καναρινιών. Μέχρι τότε,όμως,τρέχα για:
. Ένα πολύ καλό, επώνυμο και συσκευασμένο μείγμα σπόρων, αυγοτροφή επίσης συσκευασμένη και δεν μιλώ για την απαράδεκτη κίτρινη σκόνη που πωλούν πολλά πετ-σοπ, αυγό βραστό(20 λεπτά περίπου), σουπιοκόκκαλο, καθαρό νερό καθημερινά και μόλις αποθέσει και το 2ο αυγό,υδατοδιαλυτό ασβέστιο στο νερό της για 2-3 ημέρες.
 
Αυτά τους εχω βαλει εκτος απο το σουπιοκοκκαλο και το υδατοδιαλυτό ασβεστιο στο νερο
 
δεν υπάρχει έστω ένα πετ-σοπ στα Οινόφυτα ή με κτηνιατρικά προιόντα; αν όχι,θα πρέπει να πας στη Θήβα ή στη Χαλκίδα και αποκλείεται να μη βρεις! Επιβάλλεται να πας,Θάνο..
 
Back
Top