Μπορεί να κάνει διάρροια ή και να αρρωστήσει πιο σοβαρά από οποιαδήποτε αλλοιωμένη τροφή, όχι μόνο από το αυγό.Καλησπέρα γίνεται από τι αυγό να κάνει διάρροια το καναρίνι?
Αν έχει βράσει καλά για 15 τουλάχιστον λεπτά, η μισή μέρα στο κλουβί σε αυτές τις θερμοκρασίες που έχουμε ή και σε θερμοκρασία δωματίου, δεν δημιουργεί πρόβλημα.το βραζω ένα τέταρτο και το έχω μισή μέσα τώρα με το κρύο και όταν έχει ζέστη κάμπια ώρα περίπου
Ανάλογα με την τροφή που καταναλώνει αλλάζει και η όψη-υφή της κουτσουλιάς. Προσωπικά αυτήν την εποχή αφήνω το αυγό μια ολόκληρη μέρα και την επόμενη που το ανανεώνω δεν έχει στεγνώσει όπως π.χ. το καλοκαίρι που επιβάλλεται να το αλλάζεις μέσα στη μέρα. Φρόντισε να είναι πολύ καλά βρασμένο όπως σου είπαν.Καλησπέρα γίνεται από τι αυγό να κάνει διάρροια το καναρίνι
Αν και οι χρόνοι είναι σχετικοί, το πρόβλημα δεν είναι να μην στεγνώσει το αυγό, αλλά να μην αλλοιωθεί. Το "στέγνωμα" είναι μια φυσική διαδικασία, η αλλοίωση μια βιολογική, η οποία έχει να κάνει με μικροοργανισμούς, κάποιοι δε από αυτούς είναι επιβλαβείς, Για αυτήν την εποχή 3-4 ώρες είναι αρκετές για να ξεκινήσει η αλλοίωση και η ανάπτυξη παθογόνων μικροοργανισμών, οπότε θα σου προτείνω να μην αποτελεί η αλλαγή της υφής του αυγού το κριτήριο απόσυρσής του, αλλά η εν' δυνάμει λοίμωξη που μπορεί να συμβεί στα πουλιά σου.Προσωπικά αυτήν την εποχή αφήνω το αυγό μια ολόκληρη μέρα και την επόμενη που το ανανεώνω δεν έχει στεγνώσει όπως π.χ. το καλοκαίρι που επιβάλλεται να το αλλάζεις μέσα στη μέρα.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας