Εγώ σου προτείνω 2 πράγματα :User23658 είπε:Παιδιά το θέμα μας είναι ότι η γαλοπούλα δεν θέλει τον γαλοπουλο.![]()
Είτε κάνεις υπομονή μέχρι να τον αποδεχθεί η γαλοπούλα είτε παίρνεις καινούργια μέλη. Ή μπορείς και να τα κάνεις και τα 2 παράλληλα.
Εγώ σου προτείνω 2 πράγματα :User23658 είπε:Παιδιά το θέμα μας είναι ότι η γαλοπούλα δεν θέλει τον γαλοπουλο.![]()
Αυτό θα κάνω. Βασικά θα βρω μια καινούρια και θα δω τι θα γίνει. Με τα πρώτα νέα σας ενημερώνω! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σαςΕγώ σου προτείνω 2 πράγματα :
Είτε κάνεις υπομονή μέχρι να τον αποδεχθεί η γαλοπούλα είτε παίρνεις καινούργια μέλη. Ή μπορείς και να τα κάνεις και τα 2 παράλληλα.
Στη δικιά μας αυλή όλοι θέλουν δε θα με χαλάει τα σχέδια!user20443 είπε:Βρε με το ζόρι "παντρειά"; Αφού δε θέλει το κορίτσι![]()
User23658 είπε:Στη δικιά μας αυλή όλοι θέλουν δε θα με χαλάει τα σχέδια!
Θεωρώ πως είναι το ίδιο σε υγρασια κ θερμοκρασια απλά θέλουν Περισσότερες μέρες γύρω στις 28 με 30 αν δεν κάνω λάθος!Μπορεί κάποιος να μου πει, τι υγρασία χρειάζεται κατά την εκκόλαψη και τι στην επώαση στα αυγά γαλοπούλας σε κλωσομηχανή; Είναι η ίδια με της κίτας;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας