Γενικά Γενετικά τροποποιημένο κεχρί

15 ευρω στοιχίζει η εξέταση για ένα σιουπιοκοκαλο
Γιατί δεν το κάνετε πριν αρχίσετε τις αμπελοφιλοσοφίες
Για τα μάτια του κόσμου κόπτεστε και αναλώνεστε στο θεωρητικό ενδιαφερον
Ευτυχώς όχι όλοι

Το σιουπιοκοκκαλο ότι έχει φορτίο για κάποιους ήταν δεδομένο, για άλλους είδηση
Για εμένα είδηση ήταν το τρεις φορές πάνω από τα επιτρεπτα όρια σταφυλόκοκκο, και αυτό κακώς θέλησα να μοιραστώ μαζί σας.

Δεν με αγγίζουν τα σχόλια όλων και ιδιαίτερα σκιών με ψευδώνυμο που με λαικ λιπαινουν εγωπαθειες

Τελευταία επεξεργασία:
αμπελοφιλοσοφια το οτι καποιος σας ειπε γιατι δεν στειλατε το σουπιοκοκαλλο στην συσκευασια του για αναλυση; Και γιατι εγινε συγκριση με ενα αλλο προοιον; Και δεν ειναι αμπελοφιλοσοφια κυριε Νικο ενα βιντεο με ταχα μου γενετικα τροποποιημένο κεχρι, που βασικα στο βιντεο δεν υπαρχει πουθενα γενετικα τροποποιημενο κεχρι. Μηπως ξεφευγει η κουβεντα και παει προς μασονια, λεσχη bildeberg και ανθρωποι ερπετα; λεω εγω τωρα;

αμπελοφιλοσοφια το οτι καποιος σας ειπε γιατι δεν στειλατε το σουπιοκοκαλλο στην συσκευασια του για αναλυση; Και γιατι εγινε συγκριση με ενα αλλο προοιον;
Για το σιουπιοκοκκαλο δεν εχεις παρα να διαθεσεις 15 ευρω για εξεταση και να κανουμε διαλογο. Εσυ να το κανεις σωστα.

Και δεν ειναι αμπελοφιλοσοφια κυριε Νικο ενα βιντεο με ταχα μου γενετικα τροποποιημένο κεχρι, που βασικα στο βιντεο δεν υπαρχει πουθενα γενετικα τροποποιημενο κεχρι. Μηπως ξεφευγει η κουβεντα και παει προς μασονια, λεσχη bildeberg και ανθρωποι ερπετα; λεω εγω τωρα;
Αν δεν είναι τάχα μου γ/τ κεχρι, κατά λάθος έσπειραν χιλιάδες εκτάρια βλαβερο κεχρι ποίοι οι Αυστραλοί..
Αυτό μου λες
Η περιμένεις να ανακοινώσουν ότι είναι γ/τ.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Για το σιουπιοκοκκαλο δεν εχεις παρα να διαθεσεις 15 ευρω για εξεταση και να κανουμε διαλογο.εσυ να το κανεις σωστα.

Αν δεν είναι τάχα μου γ/τ κεχρι, κατά λάθος έσπειραν χιλιάδες εκτάρια βλαβερο κεχρι ποίοι οι Αυστραλοί..
Αυτό μου λες
Η περιμένεις να ανακοινώσουν ότι είναι γ/τ.

α: Αν το κανατε εσεις απο την αρχη σωστα, δε θα μιλουσαμε καν για το σουπιοκοκαλλο.
β: Εσεις δηλ λετε οτι επίτηδες οι Αυστραλοι εσπειραν το γ/τ κεχρι. Βλεπουμε ενα βιντεο που επικεντρωνεται στην τοξικοτητα που προκαλει το κεχρι στα γκριζα καγκουρο και σε μερικα αλλα θηλαστικα, ποιος ο κυριος λογος να αποκρυψουν οτι το κεχρι ειναι γ/τ?

α: Αν το κανατε εσεις απο την αρχη σωστα, δε θα μιλουσαμε καν για το σουπιοκοκαλλο.
β: Εσεις δηλ λετε οτι επίτηδες οι Αυστραλοι εσπειραν το γ/τ κεχρι. Βλεπουμε ενα βιντεο που επικεντρωνεται στην τοξικοτητα που προκαλει το κεχρι στα γκριζα καγκουρο και σε μερικα αλλα θηλαστικα, ποιος ο κυριος λογος να αποκρυψουν οτι το κεχρι ειναι γ/τ?
Μονον ρητορική απάντηση έχω
Αν στο σούπερ μάρκετ δίπλα στα βιολογικά με σήμανση φρούτα, είχε με σήμανση γ/τ φρούτα τι θα αγοραζες;

Επειδή σήμερα δεν μου ανοίγει το βίντεο και δεν θυμάμαι αν δίνεται σε αυτό η απάντηση θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: από τη στιγμή που επιθυμούν να αποκρύψουν το γεγονός ότι ταισαν τα συγκεκριμένα ζώα με γ/τ κεχρί, ποιος και με ποιο σκοπό κοινοποίησε το βίντεο; Και τι ήθελε να πει με αυτό?

Τα περισσοτερα τα απολαμβανω χωρις ενοχες.
http://www.enallaktikos.gr/ar7458el...iexoyn-genetika-tropopoiimena-systatika-.html

υ. Γ εαν δεν επιτρεπεται το λινκ να σβηστει παρακαλω
Τα στοιχεια ειναι απο ακτιβιστικες οργανωσεις ανα τον κοσμο.
Και ετσι για την ιστορια
Η αναλυση ενος γ/τ προιοντος γινεται μονον σε εργαστηρια με βιοτεχνολογια και τεχνογνωσια που διαθετει η μοσαντο

Μπορούμε σας παρακαλώ εδώ να μιλάμε μόνο για το κεχρί.
Το σουπιοκόκαλο έχει εξαντληθεί σε άλλο θέμα...
Κι αυτό είναι σύσταση προς όλους...

• Like
Αντιδράσεις: zack27
Τα στοιχεια ειναι απο ακτιβιστικες οργανωσεις ανα τον κοσμο.
Και ετσι για την ιστορια
Η αναλυση ενος γ/τ προιοντος γινεται μονον σε εργαστηρια με βιοτεχνολογια και τεχνογνωσια που διαθετει η μοσαντο
Το γραφει καπου στο λινκ οτι ειναι απο ειναι μελετη απο ακτιβιστικες οργανωσεις; και αν ναι, αρα ειναι ψεφτικα στοιχεια;

Επειδή σήμερα δεν μου ανοίγει το βίντεο και δεν θυμάμαι αν δίνεται σε αυτό η απάντηση θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: από τη στιγμή που επιθυμούν να αποκρύψουν το γεγονός ότι ταισαν τα συγκεκριμένα ζώα με γ/τ κεχρί, ποιος και με ποιο σκοπό κοινοποίησε το βίντεο; Και τι ήθελε να πει με αυτό?

Ισως γιατι εχει και αυτος καποιες ανησυχιες;

Το γραφει καπου στο λινκ οτι ειναι απο ειναι μελετη απο ακτιβιστικες οργανωσεις; και αν ναι, αρα ειναι ψεφτικα στοιχεια;
Δεν ειναι ψευτικα, ειναι προιοντα με κρυμενα γ/τ υλικα.
Διοτι συμφεροντα αντιδρουν στην σημανση γ/τ προιοντων. (καθε ειδους και με καθε τροπο)
Το μονον που υπαρχει ειναι υποσχεσεις πολυεθνικων οτι δεν θα χρησιμοποιησουν γ/τ πρωτες υλες.

Το 2017 ζητησε και πηρε απο την ΕU παραταση χρησης η μοσαντο για το ραουντ απ για 18 μηνες
οσοι γνωριζουν αυτο χρησιμοποιειται σε γ/τ καλιεργειες κατα μεγαλο ποσοστο.

Αντοχη σε αντίξοες συνθήκες

Ριζικές παρεμβάσεις από τον άνθρωπο

Αυτά γίνονται εδώ και πολλά χρόνια με τη μέθοδο της κλασικής βελτίωσης σπόρων δηλαδή με την επιλεκτική διασταύρωση.

Αν είναι να συνωμοσιουλογούμε για πράγματα που δεν έχουμε τεκμήρια επειδή τόσο καταλαβαίνουμε μπορούμε να το κάνουμε για τα πάντα γύρω μας που δεν πάνε καλά κι όχι μόνο για το αυστραλιανό κεχρί.

Όλα όσα χρειάζεται για να έχουμε απαντήσεις είναι εδώ https://www.livescience.com/63045-drunk-kangaroos.html.
Αν υπάρχουν κενά στις "μεταφράσεις" ας συζητηθούν.
Πιστεύω όμως πως όποιος αυτοσχεδιάζει στα συμπεράσματα θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα.
Ας αφήσουμε το κείμενο, τη μετάφραση και την κατανόηση όσων τρέχουν μπροστά ή στα πίσω των σκέψεών μας μακρυά ώστε να μην επηρεάζεται ο μελλοντικός αναγνώστης.
Επίσης θα ήθελα να παρακαλέσω να διατηρείται η στοιχειώδη ευγένεια στις συζητήσεις και να μην ξεφεύγουμε σε καμία περίπτωση.
Το petbirds είναι ανεχτικό αλλά όχι σε κατασυρροή παραβάσεις.

Δεν ειναι ψευτικα, ειναι προιοντα με κρυμενα γ/τ υλικα.
Διοτι συμφεροντα αντιδρουν στην σημανση γ/τ προιοντων. (καθε ειδους και με καθε τροπο)
Το μονον που υπαρχει ειναι υποσχεσεις πολυεθνικων οτι δεν θα χρησιμοποιησουν γ/τ πρωτες υλες.

Το 2017 ζητησε και πηρε απο την ΕU παραταση χρησης η μοσαντο για το ραουντ απ για 18 μηνες
οσοι γνωριζουν αυτο χρησιμοποιειται σε γ/τ καλιεργειες κατα μεγαλο ποσοστο.
https://www.huffingtonpost.gr/2015/12/31/metallagmena-2016-eyrwph-komision-ttip_n_8893930.html
επειδη ειναι μεγαλο το κειμενο σας παραθετω την πιο κατω παραγραφο
Πώς μπορεί να ξέρει κάποιος ότι ένα προϊόν που αγοράζει, περιέχει στη σύστασή του ΓΤΤ;

Στην Ελλάδα, αλλά και σε όλη την Ευρώπη στις ετικέτες των τροφίμων και των συμπληρωμάτων διατροφής, διευκρινίζεται αν είναι ελεύθερα σε γενετικά τροποποιημένες τροφές (GM, GMO free). Καμία ελληνική εταιρεία, ωστόσο, δεν ανέφερε ότι χρησιμοποιεί γενετικά τροποποιημένα συστατικά για την παραγωγή των προϊόντων τους μέχρι πρόσφατα, που η χώρα μας ακολούθησε την οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έτσι, για ποσοστό μεγαλύτερου του 0.9% σε μεταλλαγμένο προϊόν, η εταιρία τροφίμων υποχρεούται πλέον να το αναφέρει στη συσκευασία του προϊόντος. Συγκεκριμένα, θα αναγράφεται «περιέχει ή προέρχεται από γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς» ή «αυτό το προϊόν παράγεται από γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς». Στην Αμερική και τον Καναδά δεν υπάρχει καμία επισήμανση.

Ακριβως διοτι απευθυνεται σε αλλο ακροατηριο
Εχεις δικαιο Like

ισως κυριε Νικο να ειμαι απο το ακροατηριο που βλεπω τα πραγματα ως εχουν και δεν προσπαθω να ψαχνω σκιες και συνωμοσίες ψεκασμου.

ισως κυριε Νικο να ειμαι απο το ακροατηριο που βλεπω τα πραγματα ως εχουν και δεν προσπαθω να ψαχνω σκιες και συνωμοσίες ψεκασμου.

Τοτε θα εχεις και μια εξ ισου καλη απαντηση και σε αυτο
"Το μέγεθος της παραδοσιακής ποικιλίας φαλλαρις (κεχρι) είναι διπλάσιο σε μέγεθος από αυτό που εισάγετε από την Μανιτοβα του Καναδά "

Θελετε να με βοηθησετε λιγο; Οσο και να ψαξω στο νετ δε βρισκω καποια στοιχεια σε αυτο που με ρωτατε. Καποιο λινκ θα με βοηθουσε ισως

Back