Δεν ξέρω γιατί, δεν μπορώ να υποθέσω κάτι
Μηπως ρειχνουν πουπουλα για να φτιαξουν φωλια; Τα δικα μου εχουν γεμισει τη φωλια πουπουλα και η θηλυκια ακομα βγαζει(και απεξω απο τη φωλια εννοω)
εμενα Μαρακι μου τα εχω 3 χρονια κ δεν εχουν κανει τιποτα κ τους τα παρεχω όλα. Δεν θελουν μαλλον. Τι να πω δεν ξερω. Εχουν τα πουλια τις παραξενιες τους!Όχι έτσι γενικά που το θέτεις.
Απλά κάποια πουλιά ενδέχεται λόγω προβλημάτων υγείας να είναι στείρα ή να αντιμετωπίζουν προβλήματα ορμονικής φύσης.
Εύκολη η προσαρμογή ψιλής σήτας για κουνούπια πάνω στο κλουβί...Αμα εβαζες και μια σητα καλο θα τους εκανες... Εγω προσωπικα αδυνατω να τα βγαλω εξω γιατι δεν εχω κατασκευη ☹
Γίνεται σαν σκέπαστρο γύρω από το κλουβί... Βγαίνει όποτε το θελήσεις.Εμενα δεν θα με βολευε στον καθαρισμο... Θα προτιμουσα να κεντησω τη σητα πανω στο πλεγμα γυρω απο τα κλουβια...
Συγνωμη καταλαβα οτι το συρραπτετε πανω στο κλουβι... Εννοειτε οτι το συρραπτετε συρω απο το κλουβι αλλα το συρραπτικο ενωνει μονο τις ακρες της σητας;Γίνεται σαν σκέπαστρο γύρω από το κλουβί... Βγαίνει όποτε το θελήσεις.
Ακριβώς... Και επειδή η σήτα είναι σχετικά σκληρή, παρέμενε σαν κλουβί ακόμη κι όταν την έβγαζα για να καθαρίσω τα κλουβιά.Συγνωμη καταλαβα οτι το συρραπτετε πανω στο κλουβι... Εννοειτε οτι το συρραπτετε συρω απο το κλουβι αλλα το συρραπτικο ενωνει μονο τις ακρες της σητας;
Μιλάς για τις υφαντές που είναι πολύ εύκαμπτες και δεν κάνουν...Οι λεπτες που εχουν στις κουνουπιερες δεν ειναι καλες επειδη ειναι ευκαμπτες;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας