Χαχχα άμα ξέρεις από την ράτσαBudgie :)
Αα δν τα γνωρίζω απλά το είδα και το Διάβασα ότι είναι μπατζι! Κρίμα το πουλάκι παντόςΜπα είναι πολύ χαρακτηριστικό το ράμφος με το χαλινό από πάνω.
Κρίμα το πουλάκι παντός
Πείτε μου, αγωνιώ
Πείτε μου, αγωνιώ
http://www.birds-online.de/gesundheit/gesgefieder/featherduster_en.htmΠείτε μου, αγωνιώ
Δεν φταις εσύ... Μυαλό έχω, ας μην ήλπιζα. Όμως δεν μπορούσα να το πιστέψω. Τι κρίμαΜε βαραίνει μια ευθύνη, σαν να σε έκανα να ελπίζεις. Σόρρυ.
Έναν ιό που αναφέρουν στο wiki,τον έχουν εντοπίσει στα ρίνγκνεκ. Εκεί μάλλον δεν έχει τα ίδια αποτελέσματα.Τι κρίμα
.. Θα έπρεπε να ντρεπόμαστε.. Δεν θέλω να επεκταθώ!☹Feather duster budgie. Ζουν ελάχιστα..
Ναι αλλά μια ασθένεια που προέκυψε ως ανωμαλία κατά την προσπάθεια εξέλιξης των english budgies.Παίδες είναι αρρώστια και ΟΧΙ κάποια ποικιλία που εκτρέφεται.
Τι θα πει προσπάθεια βελτίωσης;Ναι αλλά μια ασθένεια που προέκυψε ως ανωμαλία κατά την προσπάθεια εξέλιξης των english budgies.
Έγραψα εξέλιξης και όχι βελτίωσης. Αν θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε την λέξη βελτίωση, θα ήταν κάπως έτσι: βελτίωση κατά τα εκθεσιακά πρότυπα.Τι θα πει προσπάθεια βελτίωσης;
Δεν μπορούμε να πούμε προσδόκιμο όταν μιλάμε για μια γενετική ανωμαλία.Το προσδόκιμο ζωής έχει;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας