Βοηθάει όλα τα πτηνά!
Το Μηλόξυδο Μηλόξυδο στα πουλιά
Το Μηλόξυδο Μηλόξυδο στα πουλιά
Αλέξανδρε, το μηλόξυδο που αναφέρεις στο νερό τι κάνει; Επιτρέπετε και για τις κοινές καρδερίνες;
δηλαδή εμείς οι χαμηλομισθοι ☹ δεν εχουμε τη παραμικρή ελπίδα να βρούμε ενα ζευγαράκι καρδερίνες (οχι μεταλλαγμένες) ρωτάω γιατί ενδιαφέρομαι να βρω πως θα ειμαι σίγουρη οτί δεν είναι πιασμένες μόνο το δαχτυλίδι αρκεί. Αλλα οχι και τοσα λεφτά δεν βγαίνω, μεχρι 200-250ευρο το παλεύω .
Εάν δεν έχεις αρκετή πείρα στα καναρίνια,Δεν θέλω να παρω απο pet νομιζω ότι οι εκτροφείς ειναι πιο φερέγγυοι αλλά επειδή απο άγρια δεν έχω ίδεα μιά ανασφάλεια την έχω μέχρι τώρα μόνο καναρίνια είχα. Ευχαριστώ κι αν ξέρεις που μπορώ να βρω έστω και έναν αρσενικό αν θέλεις μου λες... Και με φλώρο ή σπινο παλι χαρούμενη θα είμαι
Αν δεν είναι πιασμένο θα είναι σχετικά ήτεμο και θα έχει δαχτυλίδι που δε θα το τσιμπάει συνέχεια, επειδή το ενοχλεί.Αν ψάξω δηλ σε δίαφορα μαγαζιά στην Αθήνα θα βρώ; Με την προυπόθεση ότι δεν θα είναι πιασμένα και πώς θα καταλάβω οτί δεν είναι πιασμένα;(για λουγαράκι ή φλωράκι )
Να υποθέσω ότι είναι τιμή ενός πουλιού, με δαχτυλίδι του 08;major 150 eur.
και τελικα τι ηταν;Της ειπαν οτι ηταν καρδερινες Σιβηριας μεταλλαγμενες.
Δεν ξερω να σου απαντησω κατι περισσοτερο, διαβασε τι γραφει ο Αλεξανδρος στο ποστ του:)#20Ta dio poulia einai megalosomatos. Os fenete Major.
O arsenikos Arxegono, kanonika xroma. Mipos foreas, ala afto den einai sigura.
I thiliki den fenete kala bori na einai kafe i pastel.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας