Καλησπέρα παιδιά, όλα πάνε καλά με τη δεκαοχτούρα! Έβαλα κ ένα φελιζολ στο πλάι προστατευτικό για βροχές κ καρακάξες. Έχει λίγες μέρες που βγήκαν και τα πουλάκια και η χαρά είναι μεγάλη!
Χαίρομαι κ εγώ πάρα πολύ. Σαν παπάκια είναι! Κ για να αστειευτούμε λίγο. Όποιος περνάει από κάτω, υπάρχουν τρία πουλάκια να του "φέρνουν" γούρι! Που είσαι βρε Καμπουρακη!
@ninanimator επίσης θέλω να σου πω ότι εκτός ότι είναι υπέροχη η μανούλα με τα μικρά της κουλουριασμένα δίπλα της, έχεις τραβήξει μια πολύ ωραία φωτογραφία που σε μαγνητίζει. Άνετα την βλέπω σε αφιέρωμα για την γιορτή της μάνας. Μπράβο σου κ να τα χαίρεσαι!
@ianos με τον σύζυγό της έρχεται κ την αλλάζει,αλλά κάποιες φορές τον φωνάζει κ δεν έρχεται κ φεύγει για λιγο
[automerge]1655861028[/automerge] @MARY58 α ευχαριστώ πολύ! Ε είμαι και φωτογράφος
@MARY58 όλα καλά με τα μωρά! Μεγάλωσαν πέταξαν, πότε πότε έρχονται μια επίσκεψη, να απλώσω δε μπορώ γτ η μαμά ξαναγεννησε οπότε περιμενουμε τώρα τα επόμενα. Θα ανεβασω κάποια στιγμή φωτογραφίες από τα μωρά που μεγάλωσαν να τα δείτε!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.