Αναπαραγωγή Δεν φτιάχνει φωλιά με τίποτα

Παιδιά ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΣΉΜΕΡΑ το πρωί πουειδα την θυλικια εχει σχεδων ετοιμη την φωλιά και βγαζω το χωρισμα και η θυλικια δαγκωνη τα πόδια του αρσενικου σοσ τι κανω

Μιχάλη καλημέρα κατ΄ αρχάς να είσαι καλά. Μην κάνεις τίποτα από ότι διάβασα τα εχεις κάνει όλα όπως πρέπει, η φύση θα κάνει τα υπολειπα, μπορεί να μαλώσουν λίγο,θα ταϊστούν,θα στρώσουν φωλιά,θα την χαλάσουν και όταν έρθει η ώρα θα γίνουν όλα όπως πρέπει, μόνο μην βιάζεσαι, η θηλυκιά στρώνει φωλιά σε 10 λεπτά όταν θέλει αυτο που πραπει να εχεις πάντα είναι νήμα γιατί θα αρχίσει να μαδάει τον αρσενικό. Καλή επιτυχία

Να τα βαλω ξανα μαζι η να τα αφήσω χωρια οπότε τα ενωνω η θυλικια του δαγκώνει τα ποδια και δεν τον αφήνει

Να τα βαλω ξανα μαζι η να τα αφήσω χωρια οπότε τα ενωνω η θυλικια του δαγκώνει τα ποδια και δεν τον αφήνει

αν όταν εχεις το χώρισμα στην μέση η θηλύκια στρώνει φωλιά και ο αρσενικός μέσα από το χώρισμα την ταΐζει τότε βάλτα μαζί, αν όχι περίμενε. και μην ξεχνάς αβγουλάκι

Τωρα που εχω το χωρισμα η θυλικια φτιάχνει φωλιά αλλα ο αρσενικός περα βρεχει ενω Πριν λιγες μερες την τάιζε

Βάλε τα μαζί και παρακολούθησε. Αν δεν του προκαλεί βλάβες, άφησε τους και θα τα βρουν μεταξυ τους

Των δαγκώνει σε σημείο να μην τον αφήνει και φοβάμαι μην τοιχωνκανει ζιμια στα πόδια του αλλα απο την άλλη μπορεί να γεννήσει αυγα αλλη θυλικια και ειναι ασπορα

Των δαγκώνει σε σημείο να μην τον αφήνει και φοβάμαι μην τοιχωνκανει ζιμια στα πόδια του αλλα απο την άλλη μπορεί να γεννήσει αυγα αλλη θυλικια και ειναι ασπορα
Δεν καταλαβαίνω ποιος να γεννήσει άσπορα αυγά. Αν λοιπόν ειναι τόσο βίαιη, άστην μόνη της.

δεν κατάλαβα τι εννοείς

Μήπως η θυλικια αφου εχει την φωλιά σχεδων ετοιμη και ο αρσενικός δεν την εχει βατεψη εαν υπάρχει περίπτωση να γεννήσει ασπορα αυγα αφου δεν τους εχω μαζι

Μήπως η θυλικια αφου εχει την φωλιά σχεδων ετοιμη και ο αρσενικός δεν την εχει βατεψη εαν υπάρχει περίπτωση να γεννήσει ασπορα αυγα αφου δεν τους εχω μαζι

1)πάντα υπαρχει περίπτωσή να γέννηση άσπορα ακόμα και με τον αρσενικό μέσα
2)κανε αυτό που σου λέει ο ianos στην απάντηση 27
3)το σχεδόν έτοιμη με το έτοιμη έχει διαφορά
4)όταν η θηλυκιά φτιάχνει φωλιά δεν γεννά πάντα αμέσως
ότι άλλο θες ρώτα

Μηπως ο αρσενικος την φοβάται με τοσα δαγκωματα γιατι βλέπω οτι εχει χαση το ενδιαφέρον του γιαυτην και εαν τα ενωσω εχω τιποτα απολιες στον αρσενικο

Μηπως ο αρσενικος την φοβάται με τοσα δαγκωματα γιατι βλέπω οτι εχει χαση το ενδιαφέρον του γιαυτην και εαν τα ενωσω εχω τιποτα απολιες στον αρσενικο

η φύση δεν χάνει ποτέ το ενδιαφέρον τις για αναπαραγωγή,Μιχάλη εγώ τι θα έκανα θα τα έβαζα μαζί, θα έπαιρνα το καφεδάκι μου και θα τα καθόμουν ήσυχα να τα παρακολουθώ να δω αντιδράσεις. Και πάλι εδώ ειμαστε

Θα σου πρότεινα να τα αφήσεις χωρίς χώρισμα. Θεωρώ πως από τη στιγμή που έχτισε φωλιά, είναι ζήτημα χρόνου να καλέσει τον αρσενικό της για συνεύρεση. Το αν θα είναι ένσπορα ή όχι τα αυγά, εξαρτάται αν θα ανταποκριθεί εκείνος στα καλέσματά της.

Τα εχω μαζι απο το μεσημέρι δεν είδα τίποτα το ανησυχητικό απο θεμα τσακωμου αυτη φτιάχνει φωλιά και αυτος τρώει θα δουμε. Οπως ειπαν ολα τα παιδιά και τους ευχαριστώ ολους. ΥΠΟΜΟΝΉ

Ωραία. Αν μπορείς ξύπνα αύριο το πρωί λίγο πριν ξυπνήσουν αυτά και στήσε αφτί ή κοίτα διακριτικά. Αν ζευγαρώσουν θα ακούσεις έντονα, πολύ ηχηρά κελαηδήματα του αρσενικού.

Back