Αναπαραγωγή Δεύτερη προσπάθεια αναπαραγωγής κοκατίλ

giannisvlg

PB Member
Εγγραφή
22 Ιουλ 2019
Μηνύματα
1.588
Πόλη
Αθήνα
Παιδια εχω θαυμάσια νεαα! Τα κοκατιλ μου ειχαν κανει κανει 1 γεννα που δυστυχώς δε πηγε καλα λογο του μπαμπα.Εκανε χαμους μεσα στη φωλια με αποτελεσμα να χτυπήσει το μωρο απο τα πεταγματα με την μαμα που κλωσαγε και σπασει 2 αυγα κλπ.Αφου ειδαν οτι μετα απο τα δυο μωρα που πεθαναν και τα αλλα 3 αυγα που δεν βγηκαν(ηταν γονιμα απλως ειχαν σπασει τα δυο στο τελευταίο σταδιο πριν βγουν και το τελευταίο λογικα λόγο υγρασίας δεν βγηκε απο το τσόφλι και πεθανε) μπηκαν σε διαφορα 1 μερας σε δευτερη γεννα ξεκινησαν ζευγαρωματα κλπ και δε μπορουσα να το σταματησω.Αρχικα τα πηρα σε εσωτερικό χώρο απο εξωτερικο(μπαλκονι) γιατι μου την κανανε πιο ευκολο τη φαση του φαγητου,νερου και για να μη τα ενοχλω και στην ποιότητα της ξεκούρασης.Κοιμόντουσαν σε ακραίες ωρες πχ 2 το βραδυ και την επομενη μερα ηταν κομμάτια εκλειναν ματια απο την κουραση κλπ.Οπως ειπα τα εβαλα μεσα και ηταν μια χαρα ειχαν ηρεμήσει.Ξαφνικα ο αρσενικος αρχισε τα ιδια με την φωλια την ήθελε ολη δικιά του και τον έβγαλα.Η κοκατιλινα μου σημερα ειχε ενα μωρακι στην φωλια και το προσεχει πολυ φαγακι,ζεστασιά και πανε ολα τελεια.Εγω τις δινω μιλετ σε τσαμπι, αυγουλακι,ρυζακι γλασε βραστο, αυγοτροφη,σουσαμακι κεχρι αποφλυομενο και την τροφουλα της πειτε μου τι αλλο μπορω να προσφερω.Επισης το αυγο το δινω με το τσοφλι πειραζει;Ενταξει δε λεω ξερει πως να κανει η μανα την δουλεια της αλλα μηπως πνιγει το μωρο απο το τσοφλι;Ελπιζω να παει καλα αυτο και να μην εχω κανενα δυσάρεστο αποτέλεσμα αν και το εχω στο πισω του μυαλο μου για να μη μου ερθει απότομα.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Το τσόφλι μπορείς να το αποφύγεις, δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή. Μπορείς να της δίνεις εκτός απο τις τροφές της και κρέμα νεοσσών σε μπολ μαζί με λιωμένο αυγό (μ'ενα πιρούνι) σε λίγο χλιαρό νερό.
 
Το μηλο θα κανει κακο;
Όχι. Πολλοί δεν δίνουν καθόλου φρούτα και λαχανικά σε γονείς που ταίζουν μικρά. Εγώ προσωπικά έχω αντίθετη άποψη κι έδινα τα πάντα και δεν είχα κανένα πρόβλημα.
 
@Elli Σε ευχαριστω παρα πολυ.Ναι η αλήθεια ειναι με το ζόρι κρατιέμαι να μη τα ζουμπιξω αλλα προσπαθώ να μη τα ενοχλώ.Και εγω ευχομαι την άνοιξη να έχεις μονο χαρες απο τις αναπαραγωγες σου😍
 
@giannis709 Να σαι καλα! 😍Σε ευχαριστω πολυ!Ναι οσο μπορεις να εισαι μακρια, οσο και να θελεις να τα φιλησεις και να τα ζουμπιξεις! 😊Ανυπομονω παρα πολυ να ερθει ο καιρος για να δω παλι γεματη την φωλιτσα με μικρα καναρινακια 😍
 
Back
Top