Ασθένειες Διάρροια με αίμα σε καναρίνι

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης RED
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Λευτέρη είσαι απόλυτα βέβαιος οτι αυτό που είδες στις κενώσεις του ήταν αίμα; Αν απέκλεισες την περίπτωση να έχουν χρωματιστεί απο κάτι που έφαγε όπως πχ παντζάρι ή καρότο ή από χρήση κόκκινης χρωστικής, μην αμελήσεις να μιλήσεις με κάποιον πτηνίατρο ακόμα και σε τηλέφωνο. Ισως είναι σοβαρό και να εχει ως συνέπεια να χασει την ζωή του. Οι περισσότεροι γιατροί αφήνουν και και το νούμερο κάποιου κινητού.

Φίλε Λευτέρη καλησπέρα, αυτό που έχω να σου προτείνω είναι να βοηθήσεις το πουλάκι με ηλεκτρολύτες και βιταμίνες για να κρατηθεί μέχρι να πάρεις και τη γνωμάτευση του γιατρού.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παραπάνω δεν είναι θεραπεία.

Το αίμα που μπορεί να οφείλεται;
παρομοια περιπτωση περασα κ γω μ ενα καναρινι μου, που τελικα το εχασα ☹
του ειχαν καταστρεψει τα εντερα, τα κοκκιδια.
του ειχα κανει θεραπεια, αλλα ηταν προχωρημενη η περιπτωση🙄
χωρις να θελω να σε απογοητευσω, ειναι μαλλον αρκετα αργα - αν ειναι κατι τετοιο
το σιγουρο που πρεπει να κανεις, ειναι να πας κουτσουλιες του σε γιατρο, να τις εξετασει.
ελπιζω να το ξεπερασει. 🙂

Καλησπερα, Λευτερη δεν θελω να σε παρω στον λαιμο μου για αυτο θα σου πω τι θα εκανα εγω εφοσον δεν ειχα την ευκολια να δει το πουλι κτηνιατρος και δεν εχει φαει παντζαρι η χρωστικες οπως προειπαν οι φιλοι πιο πανω. Το bogena finicoc καταπολεμα την κοκκιδιωση την ατοξοπλασμωση και την διαρροια. Δεν ειμαι γιατρος και μπορει να λεω βλακειες αλλα προσωπικα θα το χρησιμοποιουσα σε συνδιασμο με μια πολυβιταμινη η με προβιωτικο. Απο την στιγμη ομως που λες οτι σταματησε η διαρροια και το αιμα στα κοπρανα του πουλιου δωσε μονο σπορους και εχε το νου σου.

Back