Sissy Εγγραφή 28 Απρ 2006 Μηνύματα 8.068 Πόλη Βουλιαγμένη Όνομα Σίσσυ 2 Ιουλ 2017 #1 Θέλω να μοιραστώ μαζί σας το βίντεο, μ΄εντυπωσίασε η προσπάθεια αυτού του ανθρώπου να σώσει το πουλάκι. Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies. Αποδοχή των cookies τρίτων
Θέλω να μοιραστώ μαζί σας το βίντεο, μ΄εντυπωσίασε η προσπάθεια αυτού του ανθρώπου να σώσει το πουλάκι. Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies. Αποδοχή των cookies τρίτων
M maria p Εγγραφή 3 Φεβ 2009 Μηνύματα 25.697 2 Ιουλ 2017 #2 Όντως εντυπωσιακή η προσπάθεια αλλά και οι γνώσεις του, γιατί τελικά αν δεν κάνω λάθος το ανέταξε με χρήση ηλεκτρισμού; Ευχαριστούμε Σίσσυ!
Όντως εντυπωσιακή η προσπάθεια αλλά και οι γνώσεις του, γιατί τελικά αν δεν κάνω λάθος το ανέταξε με χρήση ηλεκτρισμού; Ευχαριστούμε Σίσσυ!
xaxo4 Εγγραφή 23 Μαρ 2014 Μηνύματα 1.319 Πόλη Ραφήνα Όνομα Γιώργος 2 Ιουλ 2017 #3 Να είναι καλά ο άνθρωπος.. Είχε γνώσεις βέβαια.
ianos Εγγραφή 31 Ιαν 2011 Μηνύματα 13.475 Πόλη Νέα Σμύρνη Όνομα Γιάννης 2 Ιουλ 2017 #4 maria p είπε: Όντως εντυπωσιακή η προσπάθεια αλλά και οι γνώσεις του, γιατί τελικά αν δεν κάνω λάθος το ανέταξε με χρήση ηλεκτρισμού; Ευχαριστούμε Σίσσυ! Δείτε το υπόλοιπο... Νομίζω ότι το αντέταξε με χρηση τρόμπας ηλεκτρικής, δλδ, με τεχνητή αναπνοή. Άραγε το πουλί επέζησε τελικά; Σίσσυ, ευχαριστούμε!
maria p είπε: Όντως εντυπωσιακή η προσπάθεια αλλά και οι γνώσεις του, γιατί τελικά αν δεν κάνω λάθος το ανέταξε με χρήση ηλεκτρισμού; Ευχαριστούμε Σίσσυ! Δείτε το υπόλοιπο... Νομίζω ότι το αντέταξε με χρηση τρόμπας ηλεκτρικής, δλδ, με τεχνητή αναπνοή. Άραγε το πουλί επέζησε τελικά; Σίσσυ, ευχαριστούμε!
Stavros Administrator Εγγραφή 7 Απρ 2006 Μηνύματα 20.906 2 Ιουλ 2017 #5 maria p είπε: , γιατί τελικά αν δεν κάνω λάθος το ανέταξε με χρήση ηλεκτρισμού; Δείτε το υπόλοιπο... Οχι Μαρία, κομπρεσέρ αέρα για να φουσκώνεις ρόδες ποδηλάτου, μπάλες, πλαστικές πισίνες κλπ ήταν.
maria p είπε: , γιατί τελικά αν δεν κάνω λάθος το ανέταξε με χρήση ηλεκτρισμού; Δείτε το υπόλοιπο... Οχι Μαρία, κομπρεσέρ αέρα για να φουσκώνεις ρόδες ποδηλάτου, μπάλες, πλαστικές πισίνες κλπ ήταν.