Το κλουβί είναι σχεδόν έτοιμο. Το μόνο που λείπουν είναι οι 2 πατηθρες.. Προσπάθησα να φτιάξω μόνο μου αλλά δεν τα κατάφερα.. Θα φτάσω στην λύση να αγοράσω τελικά.. Νταξει δνε πειράζει
Πολύ ωραία το έκανες, αυτή τη σχοινένια πατήθρα εννοούσα...
Εάν στερεώσεις το πάνω μέρος στη δεξιά πλευρά όπως σου δείχνω στη φωτογραφία, δημιουργείς μια ''θέση'' που σίγουρα θα της αρέσει πολύ!
@Sissy οκ εντάξει θα πάρω σπάγγο.. Αυτό το παιχνίδι που πήρα είναι το μικρότερο που είχαν.. Δεν είχαν μικρότερο. Δεν μπορώ να το γυρίσω.. Υπάρχει θέμα; Δεν θα μπορεί να παίζει; Οκ για το σκοινάκι το εκανα είδη. Ευχαριστώ
Λοιπόν όλα οκ.. Μόλις τελείωσα με όλα τα πράγματα για την Λίζα. Σε λίγο στην παρουσίαση της θα ανεβάσω το καινούργιο της κλουβάκι.. Είμαι έτοιμος και ανυπομονώ να έρθει σπίτι.. Πήρα και βάσει για σουπιοκοκαλο. Πιστεύω ότι θα περάσει ζωή και πάροτλετ . Το μόνο που μένει για να τα έχω ΌΛΑ έτοιμα είναι να πάρω το φαΐ της το οποίο θα περιμένω να μου πει ο εκτροφέας ποια τροφή θα της δίνει για να μην της αλλάζω τροφή ακόμα δεν την πείρα πείτε μου αν παραλήπτω κάτι. Ευχαριστώ
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.