Διατροφή Διατροφή και τυποποιημένη τροφή για το καναρίνι μου;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Irene
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Όχι ένα ανάποδο. Δύο πατήθρες θα είναι ψηλά στις άκρες (προσοχή μην τις βάλεις πολύ πίσω και χαλάει η ουρά του) και μια χαμηλά στη μέση για να πηγαίνει στις ταΐστρες.
*Να βάλεις και τις ταΐστρες στις μεσαίες θήκες.
 
@Γιαννης17 αν σου είναι εύκολο βάλε μια φώτο του δικού σου κλουβιού γιατί δεν είμαι σίγουρη ότι κατάλαβα καλά πως να το κάνω αυτό και να έχω και 8 τουλάχιστον πόντους από τις άκρες!
[automerge]1594117301[/automerge]
@ΜΑΡΙΑαα είναι 60αρι...
[automerge]1594117355[/automerge]
@ΜΑΡΙΑαα είναι 60άρι
[automerge]1594117403[/automerge]
Δεν ξέρω γιατί βγάζει αλλού την απάντηση Μαρία ελπίζω να το είδες 🙃
 
Τελευταία επεξεργασία:
@Irene Θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω με το πού να βάλεις τις πατήθρες: Λοιπόν, έχεις τρεις πατήθρες. Την 1η θα την βάλεις πάνω αριστερά και μέτρησε 8 καγκελάκια από την αριστερή άκρη. Την 2η θα την βάλεις στην μέση του κλουβιού και χαμηλά. Την 3η θα την βάλεις πάνω δεξιά και θα μετρήσεις πάλι 8 καγκελάκια από την δεξιά άκρη. Έτσι θα έχεις ένα ανάποδο τρίγωνο. Περίμενε και φωτογραφία σε κάθε περίπτωση. Να το χαίρεσαι! 🌸
Οι πατήθρες σου είναι ξύλινες (δεν κατάλαβα από την φώτο);
 
IMG_20200707_133258.webp
Ακριβώς εκεί που δείχνουν τα βελάκια θα τοποθετήσεις τις πατήθρες. Δύο ψηλά και μια χαμηλά. Ανάμεσα από την χαμηλή θα βάλεις τις 2 ταΐστρες. Θα της πάρεις δηλαδή από τα Χ και θα τις βάλεις στην μέση. Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ.
 

Συνημμένα

  • IMG_20200707_133258.webp
    IMG_20200707_133258.webp
    48 KB · Προβολές: 3
@Irene Όποια στιγμή μπορέσεις, καλύτερα να τις αλλάξεις με ξύλινες γιατί δημιουργούν προβλήματα στα ποδαράκια του καναρινιού. (παθούσα και μαθούσα βλέπεις!) Να είσαι καλά!
 
@Irene Πω πω κατι τουμπες που θα κανει το καναρινακι απο την χαρα του Πολυ ωραιο ειναι! Τωρα το κλουβι δηλαδη πατηθρες ταΐστρες κουνιες κτλ που εβαλες με τις κατατοπισεις των παιδιων εισαι κομπλε με το καλο οταν θα ερθει η ωρα βεβαια μην βιαστεις να του παρεις και παρεουλα Να το χαιρεσαι και παλι!
 
Τελευταία επεξεργασία:
Καλησπέρα, συμφωνώ με το τρίγωνο αλλά κανονικό. Δύο πάτηθρα στις άκρες κάτω και ένα πάτηθρο επάνω . Όσο για τις κούνιες ούτε συζήτηση, μακρυά από τα κλουβιά.Καλή συνέχεια.
 
Back
Top