Αναπαραγωγή Διατροφικη περιοδος και ζευγαρωμα παπαγαλων budgie

Μπράβο...άντε με το καλό... Εμένα είναι λίγο χαλαρά... Μία φορά την είδα να μπαίνει και να βγαίνει κατευθείαν... Και από πίσω ο αρσενικός...
Καλη αναπαραγωγη φιλε!

Όλα τα σημάδια φυσιολογικά, είναι πουλιά έτοιμα για αναπαραγωγή.
Αλλά... Δεν σου είπα να καθαρίσεις την φωλιά πριν την βάλεις; Έδωσες κάποιο υλικό για επίστρωση; Ποιο;

Την φωλια την εβαλα για να δω αν την εφτιαξα σωστα. Τωρα την εβγαλα θα παω αυριο να παρω σπρει να βαλω και θα την βαλω την παρασκευη. Χρειαζεται να βαλουμε καποιο υλικο για επιστρωση; Γιατι διαβασα καπου οτι οι μπαντζινες τα βγαζουν και δεν θελουν τιποτα!
 
Δεν θα το βάλεις μέσα στην φωλιά, θα το κρεμάσεις έξω και αν θέλει θα το χρησιμοποιήσει. Βάλε κλωνάρια δενδρολίβανο, ρίγανη, θυμάρι ό,τι βρεις από αρωματικά βότανα.
 
Δεν θα το βάλεις μέσα στην φωλιά, θα το κρεμάσεις έξω και αν θέλει θα το χρησιμοποιήσει. Βάλε κλωνάρια δενδρολίβανο, ρίγανη, θυμάρι ό,τι βρεις από αρωματικά βότανα.
Τι υλικο θελει ακριβως;
 
Σε μια αυγοθήκη; Να τα πιάσεις μ' ένα μανταλάκι; Κάπως έτσι.
 
Την φωλια ψεκασμα μεσα εξω και να την βαλω στο κλουβι μετα απο 1 μερα σωστα;
 
Μαρια εχω και αλλη μια απορια! Το πρωι τα πουλια τους ανοιγω τα παραθυρα και τα βαζω πανω στο παραθυρο για να παρουν ηλιο και φως! Τι ωρα πρεπει να τα "βαζω" για υπνο; Συνηθως κλεινω το φως του δωματιου κατα της 10-11 το βραδυ.

Σε ευχαριστω! 🙂
 
Όταν πάμε για αναπαραγωγή δεν κινούμε το κλουβί καθόλου και για κανένα λόγο.
Τα πουλιά πρέπει να κοιμούνται από την δύση μέχρι την ανατολή. Αυτή η ώρα που γράφεις είναι απαγορευτική και για το καλοκαίρι. Θα τρελαθούν τα πουλιά σου. Αρρωσταίνουν από αυτό τον λόγο. Απορρυθμίζεται το βιολογικό ρολόϊ τους.
 
Α ενταξει δεν το ηξερα θα τα εχω σε ενα σταθερο σημειο! Τι ωρα δηλαδη πρεπει να κοιμουνται;

Και κατι αλλο, τα εχω και τα 2 ζευγαρια πανω σε ενα τραπεζι διπλα διπλα. Το ζευγαρι που ειναι για αναπαραγωγη επηρεαζεται απο το αλλο ζευγαρακι;
 
Γεια σου Νικο, καλως σας βρηκα! Το ενα ζευγαρι ναι ενηλικο ειναι. Οι αλλοι ειναι μικροι ακομα. Οριστε φωτο δεν μπορω να βγαλω καλυτερες δεν καθονται!

Του μαυρου παπαγαλου( Γυπας ) στην φωτο φαινετε καφε αλλα ειναι μωβ.
Σαν να βλέπω τα δικά μου με αντίστροφα φύλα! Να σου ζήσουν
 

Σχετικά θέματα

Back
Top