Γενικά Διαφορές σκληρόπτερο - μαλακόπτερο

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Nikfree
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Και μιας και το ανέφερα και πιο πάνω..
Πιο πάνω είπες κάτι άλλο Δημήτρη. Μιλησες για δύο εκτροφείς gloster.
Σε κάθε περίπτωση αν το 1/4 αναφέρεται σε μεγάλο πλήθος, εγώ με τη νέα χρονιά θα το έκλεινα το μαγαζί και θα πήγαινα για ψάρεμα.

θα το έκλεινα το μαγαζί και θα πήγαινα για ψάρεμα.
..στο μυαλό μου είσαι; αυτό του είπα και γω! 👍D

αυτή τη στιγμή,τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα στο σμήνος του.. Ομολογώ πως το παλεύει.
ρωτάει..ψάχνεται..ήδη έχει ζητήσει βοήθεια και από άλλους εκτροφείς της ράτσας και όλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.. Το πιο θετικό της υπόθεσης.
Βρέθηκα μόνο σε μια συνάντησή τους.. Νιώθω πως κατάλαβε τις παρατηρήσεις τους και ήδη τα πράγματα κινούνται καλύτερα.
Μιλησες για δύο εκτροφείς gloster.
.. Μίλησα για 2 εκτροφείς gloster, που αποτελούν κατ'εμέ το καλύτερο δείγμα για το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η ''σωστή διαχείριση'' στην οποία αναφέρθηκε και ο κος Μάκης.
Αλλά και σε έναν ακόμη, που εκτρέφει άλλη ράτσα.. Που ταλαιπωρείται επισης απο το ίδιο πρόβλημα.
εγώ απλά θα κρατούσα 2 λέξεις: ''σωστή διαχείριση''.

εγώ απλά θα κρατούσα 2 λέξεις: ''σωστή διαχείριση''.
Μεταξύ μας και ο σκοπός της κάθε πράξης έχει σημασία και καθορίζει τα πράγματα.
Η εκλογή ενός ζευγαριού μέσα απο ένα σμήνος μεταφέρει "βάρη" στην αμέσως επόμενη εκλογή. Πρόχειρα, στις περιπτώσεις που αναφέρεις,όχι το 1/4 αλλά άνω του 50% των επιλογών ζευγαριού ήταν λάθος, καλύτερα δηλαδή αν τα άφηνε όλα στην τύχη.Αυτό γίνεται όταν για κάποιο λόγο, κάποιος, νιώθει υποχρεωμένος να ζευγαρώσει όλα τα πουλιά που κατέχει και όχι μόνο εκείνα στα οποία έχει εναποθέσει τις ελπίδες του και είναι προσεκτικές εκλογές απ΄το σμήνος.
Θέλει και ο σκοπός την διαχείρισή του.

σωστά! Όλο του το εγχείρημα ήταν λάθος από την αρχή!
Θέλω να γίνει σαφές οτι όλη αυτή η επιμονή μου, δεν είναι άλλη μία ιδιοτροπία.
Πρέπει να είναι ξεκάθαρο σε νεοεισερχόμενους στο χώρο,όπως είμαι και εγώ, πως τα πράγματα είναι και μπορούν να γίνουν εύκολα, δεν υπάρχει κάποια δαιμονοποιημένη ράτσα και δεν έχουν όλοι οι εκτροφείς τους ίδιους σκοπούς.

*ράτσα, πλήν των σατινέ:)!

..., δεν υπάρχει κάποια δαιμονοποιημένη ράτσα και δεν έχουν όλοι οι εκτροφείς τους ίδιους σκοπούς.
*ράτσα, πλήν των σατινέ:)!

Για τους "προχωρημένους" , εκτροφέας χρώματος είναι εκείνος που έχει περάσει με επιτυχία απο ΣΑΤΙΝΕ - ΦΑΙΟ - ΓΚΡΙΖΟΠΤΕΡΑ . Επιτυχία σημαίνει διάρκεια στον χρόνο με συνεχή βελτιώση και εν τέλη υψηλό επίπεδο κοπαδιού.

το post 45 του Δημήτρη.. Το υπογράφω και γω χωρίς φόβο και πάθος!
Δημήτρη, το Best Answer ή το Like αρκεί. Δεν χρειάζεται να γεμίζουμε μια συζήτηση με ανούσια εκτός θέματος μηνύματα. Ειδικά αυτές που έχουν κάποιο ενδιαφέρον.

Back