Ακομη οχι, θα προσπαθησω να το παω το συντομοτεροΈγινε κάτι για το συγκεκριμένο πουλάκι; Πήγε στον γιατρό;
Αλλα δεν το βλεπω καλα..
Ακομη οχι, θα προσπαθησω να το παω το συντομοτεροΈγινε κάτι για το συγκεκριμένο πουλάκι; Πήγε στον γιατρό;
Οχι οχι καμια σχεση. Μενω ΛαμιαΠου μένεις μαρίνα μου; Μένεις Αττική; Νότια προάστια;
Κοιτα καποιον εχω υποψιν μου αλλα δεν ξερω... και μενα με ποναει πολυ... Τελος παντων θα δω τι μπορω να κανω, βασικα θα κανω οτι μπορω, οτι γινεται.. Ευχομαι να πανε ολα καλα..Δεν ξέρω αν έχεις κάποιον κτηνίατρο υπόψιν σου ή κοντά στο σπίτι σου, αλλά μπορείς να τον πάρεις ένα τηλ να τον ρωτήσεις αν ξέρει και αν μπορεί να βοηθήσει στην περίπτωση σου... Είναι κρίμα να το χάσεις έτσι.. ☹
Δεν εχω ιδεα αλλα σταματησε να κανει κιτρινες κουτσουλιες και απλα τωρα ειναι πιο "ζωντανο" ουσιαστικα, τωρα το πως αλλαξε η κατασταση του ετσι πραγματικα δεν εχω ιδεαΤι ήταν αυτό που άλλαξε την εικόνα της υγείας του;
Σταματησα να του δινω αυγο και φρουτο τωρα προσωρινα και αυτο το σημειο στην κοιλια του παραμενει ιδιο αλλα παρ ολο που ειναι ετσι οι κουτσουλιες του δεν ειναι πλεον κιτρινεςΆλλαξες κάτι με τη διατροφή του όπως προτάθηκε πιο πάνω;
Το μελανό σημείο στην κοιλιά έχει φύγει;
Ενταξει@Marina21 καλό είναι να ακολουθήσεις και τις οδηγίες του @Stavros που σου έχει δώσει πιο πάνω https://community.petbirds.gr/threads/Ειναι-αρρωστο-το-καναρινι-μου.28177/page-2#post-342711
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας