Αναπαραγωγή Ειναι ζευγαρι τα budgie;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Ariadnh
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Και εγώ πιστεύω πως είναι 2 θηλυκά.
Πάντως σε αναπαραγωγή δεν είναι.

Άμα ήταν σε αναπαραγωγή το ένα θα είχε μπλε μύτη και το άλλο γριζα κάπως(αντίστοιχα αρσενικό θηλυκό)

Νομιζα πως ενας εμπειρος θα μπορουσε να καταλαβει. Επειδη εγω βλεπω διαφορες στο ραμφος τους. Αλλα δεν γνωριζω τα σταδια που περνουν μεχρι να γινει το χρωμα του φυλου τους.

Νομιζα πως ενας εμπειρος θα μπορουσε να καταλαβει. Επειδη εγω βλεπω διαφορες στο ραμφος τους. Αλλα δεν γνωριζω τα σταδια που περνουν μεχρι να γινει το χρωμα του φυλου τους.
Και εγω βλεπω αλλα ουτε εμπειρη ειμαι κ πιστευω ειναι μικρακια ακομα και δεν θα καταλαβουμε τοσο συντομα..

Είναι μικρά ακόμα. Τα χρώματα του χαλινού για κάποια δεν ισχύουν με τον κλασσικό τρόπο που γνωρίζουμε. Επίσης στο δεξί νομίζω πως είναι λίγο διαφορετικό.
Στο δεξί επίσης βλέπω μια μικρή αραίωση πτερώματος γύρω από το ράμφος το έχεις δει να ξύνεται. Για παρακολούθησέ το.
Πάντως είναι όμορφα και να σου ζήσουν.
Έτσι κι αλλιώς για αναπαραγωγή πάνε του χρόνου οπότε μην αγχώνεσαι, θα δείξει.

Είναι μικρά ακόμα. Τα χρώματα του χαλινού για κάποια δεν ισχύουν με τον κλασσικό τρόπο που γνωρίζουμε. Επίσης στο δεξί νομίζω πως είναι λίγο διαφορετικό.
Στο δεξί επίσης βλέπω μια μικρή αραίωση πτερώματος γύρω από το ράμφος το έχεις δει να ξύνεται. Για παρακολούθησέ το.
Πάντως είναι όμορφα και να σου ζήσουν.
Έτσι κι αλλιώς για αναπαραγωγή πάνε του χρόνου οπότε μην αγχώνεσαι, θα δείξει.

Απλα αν δεν ειναι ζευγαρι θα πρεπει να αλλαξω ενα απο τα δυο. Οσο περναει ο καιρος τοσο συνδεομαι και θα μου ειναι δυσκολο να το δωσω μετα. Αυτο σκεφτομαι και ρωταω συνεχεια.

Έχεις δίκιο αλλά δεν είναι εύκολο να πει κάποιος. Εγώ τουλάχιστον δεν ξέρω 😕

Τον προσεξα καλυτερα.. Ξυνεται στο κεφαλι. Αλλα οχι υπερβολικα. Τι να κανω;

Back