Γενικά Ειναι καλη η τιμη των 130€ για ζευγαρι Φανετα εκτροφης

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης SAKMP
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

SAKMP

PB New Member
Εγγραφή
21 Ιαν 2013
Μηνύματα
25
Πόλη
Κασσανδρεία
Καλησπερα και χρονια πολλα,
θα ηθελα να ρωτησω αν για ζευγαρι Φανετα εκτροφης του '15 ειναι καλη η τιμη των 130€.
 
Αμα βρεις επίσης εκτροφέα (πράγμα σπάνιο) πρέπει να του ζητήσεις φωτογραφίες των πουλιών του απο την φετινή αναπαραγωγικη περίοδο ώστε να είσαι σίγουρος διότι καθε εκτροφέας ιθαγενών φωτογραφίζει πάντα τα πουλιά που βγάζει... Επιπλέον, η τιμή αφού ρώτησες φαίνεται λίγη για ενα ζεύγος ενώ ένα μόνο του είναι καλή νομίζω .
 
Αν δεν σιγουρευτείς πως είναι εκτροφής, μην μπλέξεις, γιατί μετά θα αντιμετωπίζεις πολλά ηθικά διλήμματα, θα έχεις δώσει και τα λεφτά... Μπέρδεμα.
 
Εννοειται πως μιλαμε μονο για πουλια εκτροφης, ειναι εκτροφεας σιγουρα, τα πουλια δεν τα εχω δει ακομη, αυτη τη βδομαδα θα παω να τα δω και αν πληρουν ολες τις... Προδιαγραφες (εκτροφης-δαχτυλιδι-καλη κατασταση) θα τα παρω.
Ευχαριστω για τις απαντησεις.
 
Επιπλέον, για να ξερεις οι πουλοπιαστες εχουν βρει τροπο να περνανε τα δαχτυλιδια σε πουλια τα οποια ειναι ακομη στις φωλιες τους στη φυση οπότε θέλει προσοχή άμα τον εμπιστευτείς.
 
Επιπλέον, για να ξερεις οι πουλοπιαστες εχουν βρει τροπο να περνανε τα δαχτυλιδια σε πουλια τα οποια ειναι ακομη στις φωλιες τους στη φυση οπότε θέλει προσοχή άμα τον εμπιστευτείς.
έχω δει με τα μάτια μου κανάρες να κλωσούν και να εκκολάπτουν αυγά άγριας καρδερίνας(κλεμμένα απο φωλιές) και να γίνονται αυτόματα εκτροφής...
 
Εάν ο SAKMP ψάχνει για πουλιά εκτροφής για να ασχοληθεί αποκλειστικά με την εκτροφή φανέτων, τότε είμαι σίγουρος ότι γνωρίζει τουλάχιστον τα απαραίτητα.

Σχετικά με την ερώτησή σου, τα 130 € είναι πολλά λεφτά αυτή την εποχή. Βέβαια, η τιμή κάθε πράγματος κοστολογείται με βάση την αξία που του δίνουμε εμείς, οπότε εάν έχεις αποφασίσει ότι θέλεις να ασχοληθείς με αυτά τα πουλιά και δεν έχεις άλλη εναλλακτική για αγορά, τότε αγόρασε τα εφόσον είσαι πραγματικά σίγουρους ότι είναι πουλιά εκτροφής.

Εάν τελικά τα πάρεις, θα χαρούμε να τα δούμε εδώ.
 
Σταυρο ασχολουμαι χρονια με καναρινια, οποτε θεωρω οτι γνωριζω καποια πραγματα, με αλλα πουλια δεν εχω ασχοληθει ειναι η αληθεια. Πριν δυο μηνες πηρα και ενα ζευγαρι φλωρους αχατες και ετυχε και αυτη η περιπτωση με τα φανετα. Θα μπορω να πω περισσοτερα οταν τα δω και αν τελικα τα παρω φυσικα και θα βαλω φωτο.
 
Φλώροι και καρδερίνες εκτροφής υπάρχουν...
Δεν γνωρίζω όμως κάτι για εκτροφή σε άλλα ιθαγενή πουλιά της πατρίδας μας.
 
Καλησπέρα, τελικά τα πήρα τα φανετάκια. Θα ανεβάσω φωτογραφίες αύριο. Ο τύπος είναι απίστευτος παιδιά με το τι έχει και εκτρέφει σε ένα κτήμα που έχει, φανετα, φλώρους διαφόρων ειδών περιστέρια και παπαγάλους αμπελουργούς σπουργίτια (απίθανα λουτινο αχάτες) και διάφορα άλλα. Εδω μπορείτε να δείτε και φωτο μερικά από αυτά που έχει. https://www.facebook.com/stam.pantel/media_set?set=a.10153527578863896.1073741827.708528895&type=3
 
Τι όμορφα πουλακια που έχει ο άνθρωπος! Ξελογιαστηκα με ενα ασπρόμαυρο σπινακι! Να του ζήσουν τα πουλάκια του και να χαρείς και εσύ το δικό σου ζευγαράκι! Θέλουμε φωτογραφίες εννοείται...
 
Back
Top