Γενικά Εκατομμύρια πουλιά σε ένα κοπάδι

misalouris

PB Supporter
Πόλη
Ν. Ιωνία Μαγνησίας
Νομίζω πως στάθηκα τυχερός όταν σήμερα συνάντησα αυτό το τεράστιο κοπάδι με ψαρόνια.
Κυριολεκτικά μαύρισε η γη όσο ήταν κάτω στο χώρο του γηπέδου και στη συνέχεια ο ουρανός όταν πέταξαν...
Υπέροχο θέαμα...
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

Εντυπωσιακό το βίντεό σου Γιάννη! Γνωρίζεις αν είναι σε ενδιάμεσο σταθμό μετανάστευσης;
Πάντως, δεν θά θελα με την καμία να πρέπει μετά να παίξω μπάλα σε αυτό το γήπεδο 😱

Καταπληκτικό!
Αν πήγαινες με τα πόδια και όχι με το αυτοκίνητο ίσως δεν τρόμαζαν και να είχες και καλύτερα πλάνα.

Οντως μεγαλος αριθμος πουλιων. Ναι ειναι η εποχη τους τωρα που περνανε απο την ελλαδα, οντως απο τα μεγαλυτερα κοπαδια που εχω δει

ετσι και πεσει αυτο το κοπαδι σε ελαιωνα... Παει η παραγωγη
Νομίζω πω η μετανάστευση αυτών των πουλιών συνδυάζεται με το γεγονός πως οι ελαιώνες είναι "τρυγημένοι" από τους ελαιοπαραγωγούς και ίσως δεν βρίσκουν τροφή για να μείνουν σε κάποιο τόπο...

Νομίζω πω η μετανάστευση αυτών των πουλιών συνδυάζεται με το γεγονός πως οι ελαιώνες είναι "τρυγημένοι" από τους ελαιοπαραγωγούς και ίσως δεν βρίσκουν τροφή για να μείνουν σε κάποιο τόπο...
:) εχει για ολους ο Θεός μαλλον. Μαζεψανε οι παραγωγοι τις ελιες αλλα υπαρχουν παρα πολλες
πεσμενες κατω, που δεν τις μαζευουνε...
θα καθαρισουνε και τα κτηματα...

στον τοπο μου τα λανε γκαραβελια και οταν υπαρχουν τοσα υπαρχει αρκετη ακριδα καπου κοντα..
Στην Καρδίτσα ποια εποχή του χρόνου τα βλέπετε;

Back