Erithacus το κόψιμο το συζητήσαμε στο άλλο θέμα, του οποίου το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης είχε διεξαχθεί προ πολλών ετών και η εμπειρία στο μεταξύ έχει συμπληρωθεί. Εξάλλου υπάρχουν κοψίματα και κοψίματα στα φτερά.
Εδώ τώρα, για μένα σημασία έχει να καταδείξουμε την ανάδειξη μέσω της μόδας των social media ανθρώπων που χωρίς καμιά επαγγελματική ιδιότητα, αναπαράγουν ζώα (συγκεκριμένα πουλιά), παριστάνουν τους εκπαιδευτές, λειτουργούν ως μεταπράτες σε αγοραπωλησίες και μέσω σελίδων, προβαίνουν σε επαγγελματικές πράξεις, ανεύθυνα, και απέναντι στους αγοραστές και απέναντι στα ζώα.
Αυτοί αμαυρώνουν και τους κάποιους επαγγελματίες και τους ανταγωνίζονται αθέμιτα.
Δεν συμφωνώ, καθόλου μάλιστα.εντάξει όμως Μαρία ειναι κατηγορία jackass αυτή, δεν μπορεί να την πάρει κανείς στα σοβαρά...
ήθελα να δείξω τι παθαίνει ένα πουλάκι που για κάποιο λόγο τρομάζει..Αυτή είναι άμπαλη και ουτε που κατάλαβε οτι το τρόμαζε.. Μονο μαρμαρινο ζακό μπορεί να φιλίσει, εκαπιδεύσει, μεγαλώσει και άν...Δηλαδή βρε παιδί μου, μας έβαλες ένα video που είδαμε μια γυναίκα να εμπορεύεται μια νοσηρή κατάσταση και δεν θα βρούμε να πούμε τίποτα γι' αυτό; Πάλι σε προσωπικό επίπεδο θα εξελιχθεί το θέμα;
Κάτι τέτοιο παιδικός σταθμός... Κουκουρούκου ταβαλε στη πλάτη φώναξε και εναν καμεραμανατζή και γύρισε το έργοΕν τω μεταξύ ο χώρος που γυρίστηκε το video τι είναι παιδικός σταθμός, νηπιαγωγείο;
παρακολόυθω και τους δυο σας σε ενα αγωνα με επειχηρηματα για κοψημο φτερων 'η οχι και γω λεω οχι αλλα και ναι αν τα πουλια χτυπουν σε τοιχους τζαμαριες.. Τελικα μηπως και η λυση ειναι στη μεση αν εχουμε μικρο σπιτι και ετσι διαμορφωμενο ωστε αν ειναι επικυνδινο να κοβουμε λιγο; και αν υπαρχει χωρος τοτε να τα αφηνουμε να πετουν ανετα; Πρως θεου δε θελω να πυροδοτησω παλι τη συζητηση γιατι ειμαστε και σε λαθος χωρο απλανα δουμε και οι μεν και οι δε πως οτι κανουμε το κανουμε απο αγαπη και με αγαπη για τα πουλακια μας.![]()
να σου ξεκαθαρισω κατι.σε κανενα μου πουλακι θες λαβμπερντ κοκατιλ η' και στο ζακο δεν εχω κοψει φτερα αλλα δε σου κριβω πως οταν ζεκινησα να βγαζω το ζακο εξω και να χτυπα σε τοιχους και τζαμια παθενα πλακα τωρα οκ κανει κυκλο στο χωρο και παει παλι στο κλουβι και καθετε στο σταντ αλλα αν σε καποιο απο τα χτυπηματα που εκανε παθενε κατι δεν θα εφτεγα εγω;
Θα έφταιγες επίσης επειδή δεν του έμαθες όλα τα στεκια και τα καθίσμτα του κάθε φορά που τον έβγαζες και θα έφταιγες αν δεν ήταν μπολικα (αναλογα με το σπίτι
εδω με πατησες στον καλο μετα απο ποδαροδρομο με στενη 12ποντη γοβα (σχημα λογου δεν φωραω γοβες :) μενουμε 5 ατομα σε σπιτι 72τμ με δυο μπαλκονια ευτυχως οπου στο ενα εχω τα πουλακια μου το κλουβι της ειναισχετικα μικροαρα τα προβληματα πολλα χρηματα για μεγαλο κλουβι καο δευτερο πουλι και χωρο αφηνω τελευταιο το τι κανω τα πιτσιρικια τους αν κατσει γεννα☹Έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι πρέπει να ζευγαρώσει το πουλί μάρκο.
εδω με πατησες στον καλο μετα απο ποδαροδρομο με στενη 12ποντη γοβα (σχημα λογου δεν φωραω γοβες :) μενουμε 5 ατομα σε σπιτι 72τμ με δυο μπαλκονια ευτυχως οπου στο ενα εχω τα πουλακια μου το κλουβι της ειναισχετικα μικροαρα τα προβληματα πολλα χρηματα για μεγαλο κλουβι καο δευτερο πουλι και χωρο αφηνω τελευταιο το τι κανω τα πιτσιρικια τους αν κατσει γεννα☹
οταν τη πηρα ηταν (ειπε) 8μην και 1,5 χρ που την εχω υποθετω 2.5 περιπου βλεπεις δεν εχει δαχτυλιδι και δεν ασχολητε αλλος μαζι της και δεν θελει και αυτη αλλον εγω την καθαριζω και παιζουμε καθημεριναΗλικία θυμισέ μου πόσο είναι; φοτος /βιντεο εβγαλες;
οταν τη πηρα ηταν (ειπε) 8μην και 1,5 χρ που την εχω υποθετω 2.5 περιπου βλεπεις δεν εχει δαχτυλιδι και δεν ασχολητε αλλος μαζι της και δεν θελει και αυτη αλλον εγω την καθαριζω και παιζουμε καθημερινα
το χρωμα των ματιων της ειναι το ιδιο απο τοτε που την πηρα μαυρο το μεσα με λευκο γυρο γυρο και οσο εχω καταφερει να την ψαχουλεψω στην αμαρα που λεμε τα κοκαλακια εχουν κενο οσο να μπαινει αναμεσα στα κοκαλακια ο δικτης του χεριου μουΥπάρχει περίπτωση να θυμάσει το χρώμα των ματιών της οταν την πήρες; Θέλω να πώ αν ήταν 8 μηνών θα είχε γκρι ματια (τώρα προφανώς είναι κίτρινο)..Αν ήταν πιο μικρή θα ήταν κατάμαυρα και αν ήταν πιο μεγάλη θα είχε από την αρχή που την πήρες κίτρινα..όπως και να έχει πιτσιρίκα είναι (αν είναι θηλυκιά ξαναλέω, γιατι κάπου διάβασα εγραφες πως ειναι ανεεπτυγμενη για αυτό προβληματίζεσαι με το φύλλο).
Μάρκο συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά τι ενννοείς όι ειναι λευκό γυρω γύρω; Δε μπορεί να είναι λευκό γύρω γύρω.. Πρέπει να είναι κίτρινο σαν το λεμονι...το χρωμα των ματιων της ειναι το ιδιο απο τοτε που την πηρα μαυρο το μεσα με λευκο γυρο γυρο
το να επιμηνω στην κορη μου να με βοηθησει να ανεβασω φωτο ειναι ευκαιρια για φασαρια θα το ηθελα πολυ να σας παρουσιασω ολα τα πουλακια μου αλλα αφου δεν μπορω να το κανω μονος μου...Μάρκο συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά τι ενννοείς όι ειναι λευκό γυρω γύρω; Δε μπορεί να είναι λευκό γύρω γύρω.. Πρέπει να είναι κίτρινο σαν το λεμονι...
Μέχρι περίπου τους 5-6 μήνες είναι κατράμι το μάτι όλο... (δε την pic στο προφιλ μου. Είναι 5 μήνών) Μετά σιγά σιγά γύρω από την κόρα αρχίζει και ξεχωρίζει έχοντας ολοένα και πιο ανοιχτο τόνο έως ότου γύρω γύρω γίνει γκρι τελείως... Οι δικοί μου τώρα 16 μηνών σχεδόν και ακόμα το γκρι επικρατεί σαν βάση..Απλά δειλά δειλά αρχίζει και ιριδίζει.. Σε ηλικία 18 μηνών πρέπει να έχει παρει τον τελικό χρωματισμό του (κίτρινο)
Σου κανω αυτή τη νύξη για το θέμα της ηλικίας που συζητούσαμε λίγες μέρες πίσω.. Δηλαδή υποψιάζομαι με αυτά που λες οτι ειναι πιτσιρίκα πολύ και η δικία/δικός σου..
Αντε βαλε φοτος ( με το φώς του ηλίου τραβηγμένες και όχι κόντρα στον ήλιο ούτε με επισκίαση) μου εχεις κινήσει την περιέργεια, ειλικρινά
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας